Rêvecen Perfect Star Powder in 08 Yellow

Hoi hoi,IMG_3696 Een aantal dagen geleden stelde ik jullie voor het eerst voor aan het merk Rêvecen. Naast een lipgloss bezit ik echter nog enkele andere producten van Rêvecen. Zo bezit ik ook een Perfect Star Powder. Het is een glanzend pigment poeder en ik was erg benieuwd wat dit product zou doen voor mij. IMG_3714 Ik ontving zelf de kleur Yellow. Het is een goudengele kleur met een mooie glans.IMG_3703In het potje zit 3 gram. Het potje is van een doorzichtig plastiek die heel stevig aanvoel. Het dekseltje vind ik zelf iets minder stevig voelen. Deze is van een mooi glanzen plastiek, waarop het merk elegant gedrukt is.IMG_3720 In het potje zelf zit een sifter wat iets handiger werkt, maar een extra dekseltje had ik ook erg leuk en handig gevonden._MG_3784Dit pigment zorgt niet voor erg veel pigment, maar ze heeft wel een supermooie glans. Daarenboven kun je het product erg goed opbouwen, waardoor het pigment ook onvermijdelijk te voorschijn komt.IMG_3756Hier heb ik het poeder gebruikt als highlighter op mijn jukbenen. Ten opzichte van mijn koude ooglook, warmt dit mijn gezicht mooi op. Ik ben erg blij met dit poeder en ik ga deze zeker nog gebruiken, vooral voor opvallender looks.

Deze poeder is van Rêvecen. Dit poeder is vrij betaalbaar en kost 11 dollar. Omgerekend is dit zo’n 10.39 euro. Dit heb ik wel over voor dit leuke poeder.

Kennen jullie een tegenhanger van dit product die in België te verkrijgen is?

8 gedachten over “Rêvecen Perfect Star Powder in 08 Yellow”

    1. Ja, jammer he. Ik vind het zo’n dat dit merk moeilijk te verkrijgen is hier, maar gelukkig gaan zo’n producten vrij lang mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge