Yves Rocher lippenstift in Rouge Gourmand

Hoi hoi,

Yves Rocher lippenstift: Verzorgend?

IMG_4299

Yves Rocher lanceerde prachtige verzorgende en goed gepigmenteerde lippenstiften. Deze lippenstift is te verkrijgen in 18 verschillende kleuren. Ik heb zelf de kleur Rouge Gourmand

Verpakking:

_MG_4055

​De verpakking ziet er heel luxe uit. Het plastiek kreeg een glanzende gouden kleur mee. Het nadeel hierbij is wel dat de huls erg snel vol vingerafdrukken staat. Dat is natuurlijk niet zo mooi en dat vind ik wel jammer. Op de achterzijde van de Yves Rocher lippenstift kun je de kleur terug vinden. De dop klikt dicht en de lippenstift draait makkelijk omhoog. De lippenstift bevat 3,7 gram en deze is een half jaar te gebruiken.

Hoe gebruiken:

_MG_4057

Omdat het zo’n felle kleur is, leg ik graag even uit hoe je een felle kleur best het mooiste aanbrengt. Ik heb ook nog veel te leren, maar met zo’n kleur van fouten extra op. Daarom enkele tips uit mijn eigen ervaring.

  • Scrub je lippen, zodat je geen last hebt van vervelende velletjes
  • Verzorg je lippen gedurende het jaar erg goed, zodat je geen last hebt van droge lippen. Lippenbalsem to the rescue!
  • Bij zo’n felle kleur is een lipliner meestal aan te raden. Anders durft de kleur wel eens uitlopen in de lijntjes.
  • Ik begin altijd aan mijn cupido-boogje. teken een x en volg daarna je liprand. Kleur vervolgens je lippen in.
  • Hap even af, zodat je lipafdruk niet op alle glazen en dergelijke blijft staan.

Mijn ervaringen:

IMG_4308

Wauw, in één woord wauw! Deze Yves Rocher lippenstift is prachtig gepigmenteerd en heeft een mooie glans. Met het topje kan ik vrij precies werken, waardoor ik geen nood heb aan een lipkwastje. De kleur blijft vrij goed zitten en bij mij overleeft hij een drankje met gemak. Na een hele dag voelen mijn lippen niet uitgedroogd uit.
​De kleur van deze Yves Rocher lippenstift vind ik ook erg mooi. Het is een rode kleur, maar waar ook iets rozig in zit. Het is een kleur die goed bij mijn huidtint staat.

Waar is de Yves Rocher lippenstift te koop en hoeveel kost deze?

Yves Rocher lippenstift? Waar is die anders te koop dan bij … Yves Rocher. Voor deze lippenstift betaal je volle prijs 17.90 euro. Gelukkig zijn er bijna altijd kortingsacties bij Yves Rocher. Reken op minstens 40% korting :).
Wat vinden jullie van de pigmentatie van de Yves Rocher lippenstift?

10 gedachten over “Yves Rocher lippenstift in Rouge Gourmand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge