Balea Conditioner Granaatappel/Gojibes : Gekleurd haar

Hoi hoi,

Balea Conditioner met Granaatappel en Gojibessen voor gekleurd haar

IMG_4147.JPG

​​Na de Balea Shampoo is het tijd voor de Balea conditioner. Ik vind het altijd het handigste om shampoo en conditioner uit dezelfde lijn te proberen. Als ik bijgevolg beide in mijn bezit heb, probeer ik de review op dezelfde dag online te gooien. Ik gebruik deze producten dan toch samen. Ook deze conditioner komt uit de lijn voor gekleurd haar.
​Deze Balea conditioner moet ook zorgen voor een prachtige glans, extra vitaminen en een intense kleur.

Verpakking en ingrediënten:

Verpakking:

Deze Balea conditioner komt in een gelijkaardige verpakking als de shampoo. Het enige verschil is dat deze op zijn kop staat. Deze verpakking trekt mij bijgevolg ook niet aan. Deze flacon bevat ook 300 ml.

​Ingrediënten:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Citric Acid, Alcohol, Isopropyl Alcohol, Niacinamide, Lycium Barbarium Fruit Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Parfum, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Behentrimonium Chloride, Dicaprylyl Ether, Isopropyl Palmitatej Cetrimonium Chloride, Benzophenone-4, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-ethylhexyl Hydroxydimethoxy Benzylmalonate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene

​Ik had verwacht dat er siliconen in de lijst gingen staan. Domme ik, want het staat voor op de fles dat dit er niet in zit. Daar word ik erg blij van. Daarnaast zitten er veel goede alcoholen in de conditioner. Ik word blij van deze ingrediëntenlijst.

Hoe gebruiken:

Conditioner probeer ik anders te gebruiken dan veel anderen denk ik. Velen gebruiken conditioner op de hoofdhuid, maar daar heeft je haar die extra voeding niet nodig. Hier volg ik het idee van Michelle Phan. Ik gebruik de conditioner vooral in de onderste helft van mijn haar en in de haarpunten. Ik merk dat mijn haar hier echt deugd van heeft.

Mijn ervaringen:

.Ik gebruik deze Balea conditioner in combinatie met de shampoo. Wanneer ik deze conditioner gebruik ziet mijn haar er in de volle lengte gezond uit. Mijn punten voelen zacht aan en de blond kleur glanst net dat ietsje meer. Ik ben tevreden over deze conditioner, zeker voor die prijs.

Waar is Balea conditioner te koop en hoeveel kost dat?

Balea is zoals ik vandaag reeds vertelde te koop bij de DM. Je moet dus even naar Duitsland als je enkele van deze producten wil aankopen. De Balea conditioner kost, net als de shampoo, 0.55 euro.

​Zouden jullie speciaal gaan shoppen in Duitsland om van deze leuke huismerken uit te proberen?

4 gedachten over “Balea Conditioner Granaatappel/Gojibes : Gekleurd haar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge