Essence Stays No Matter What oogpotlood (zwart/bruin)

Hoi hoi,

​Essence Stays No Matter What oogpotloden_MG_7892_MG_7901

Essence belooft dat dit Stays No Matter What oogpotlood waterafstotend werkt. Als je hiermee in het zwembad springt, zou het er nog steeds op moeten zitten. Het potlood zou 16 uur moeten blijven zitten en kan geslepen worden. Het potlood zou zacht moeten zijn en makkelijk dekken.

Verpakking_MG_7906

​Elk Stays No Matter What potlood bevat 1,5 gram en deze is 3 jaartjes houdbaar. Ik heb zelf de zwarte en de bruine kleur. Deze zijn beide bedrukt met gele tekst. Persoonlijk vind ik dat dan iets mooier bij het zwarte potlood, dan bij het bruine potlood. Het zwarte potlood heet Midnight Black en de bruine kleur is Stunning Brown genoemd.

​Ingrediënten:

CYCLOPENTASILOXANE, SYNTHETIC BEESWAX, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), MAGNESIUM SILICATE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, STEAROYL INULIN, VP/HEXADECENE COPOLYMER, MYRISTYL LACTATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, MYRISTYL ALCOHOL, PROPYLENE CARBONATE, STEARIC ACID, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-TBUTYL, HYDROXYHYDROCINNAMATE, MICA, MAY CONTAIN: CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

​Er zit bijenwas in. Erg leuk.

​Mijn ervaringen:_MG_7908IMG_4444

​Deze potloden, wat moet ik ervan zeggen… Op mijn hand leken ze mij zo goed. Zo gepigmenteerd en zo mooi. Jammer genoeg blijkt op het oog niets van over te blijven. Ik moet echt werken om hem er op te krijgen en deze brengt ook niet mooi egaal aan. Ik hou echt niet van deze potloden. Ik ben ze persoonlijk liever kwijt dan rijk. Voor mij is dit echt geen aanrader. Laat ze alsjeblieft liggen, ook al zijn ze heel goedkoop!
​Nu, misschien kun je deze met een aansteker wel werkend krijgen. Dan smelt het oogpotlood wat en dan werkt het wel, hopelijk.

​Waar is Essence te koop en hoeveel betaal je voor deze Stays No Matter What oogpotloden?

Essence is natuurlijk te koop in het Kruidvat. Voor deze oogpotloden moet je 1.59 euro betalen.
​Hebben jullie positievere ervaringen met deze stays no matter what oogpotloden?

3 gedachten over “Essence Stays No Matter What oogpotlood (zwart/bruin)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge