Balea Luxury Verwöhnbad Golden Glamour Badschuim

Hoi hoi,

IMG_3631

Waarschijnlijk zagen jullie het al in mijn filmpje, maar een tijdje terug ging ik naar Duitsland. Daar besloot ik enkele leuke producten van Balea te zoeken in de DM. Mijn oog viel er op de nog steeds superbetaalbare ‘Luxe’ lijn van Balea. Uit deze lijn nam ik twee flessen badschuim mee. Vandaag wil ik jullie voorstellen aan de eerste versie, Golden Glamour die ik meenam.

IMG_3635

Het badschuim zit in een fles van een halve liter. Ik kan niet vinden hoe lang hij juist houdbaar is. Golden Glamour bestaat uit Patchouli en Vanille.

Het verwenbad Golden Glamour schenkt je een zinnenstrelende-oriëntaals verwenschuim met een hint van patchoeli en vanille: een emotionele badbelevenis.

Je gebruikt dit schuim door een dopje product in je bad te gieten.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidoprpyl Betaine, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Parfum, Citric Acid, Laureth-4, Cocamide Mea, Potassium Sorbate, Polyquaternium-7, Alcohol, Argania Spinosa Kernal Oil, Formic Acid, CL15985, CL19140, Amber Extract, CL28440, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Salycilate, Alpha-isomethyl Ionone

IMG_3639

De geur van dit badschuim is verrassend. Ik wist niet wat ik moest verwachten van de combinatie van Patchouli en Vanille en het resultaat is een heerlijk kruidige, warme geur. Deze geur blijft in de hele badkamer hangen. Niet overheersend, maar wel een goed herinnering. Nadat ik uit het bad komt, blijft de geur ook nog een hele tijd op mijn huid hangen. Dat vond ik echt heerlijk :p.

Daarnaast zorgt dit badschuim voor een heerlijk schuim. Een dopje zorgt voor een grote hoeveelheid schuim, voldoende voor het gehele bad.

Dit badschuim is te koop bij de DM in Duitsland. Wat jammer dat we dit nog steeds niet online kunnen bestellen… Komaan DM, laat ons snel je producten online kunne bestellen. Deze fles van de DM kost 1.95 euro. Dat is toch superbetaalbaar, niet?

Hoe komen jullie aan je Balea producten?

2 gedachten over “Balea Luxury Verwöhnbad Golden Glamour Badschuim”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge