Essence I <3 Punk Jumbo Eyeliner Pen

Hoi hoi,

Essence I <3 punk jumbo eyeliner pen 1Elke keer ben ik op zoek naar nieuwe eyeliners. Altijd blijkt er uiteindelijk wel iets aan te merken zijn op de eyeliner. Of hij is niet gepigmenteerd genoeg, hij droog niet snel genoeg, hij werkt niet makkelijk genoeg, hij loopt uit, hij blijft niet zitten, hij veegt uit wanneer je in je oog wrijft… Altijd blijkt er uiteindelijk een irritatiepuntje aan de eyeliner te zien. Meestal scoren ze wel 5 keer, maar het zesde punt blijft vaak achterwege.

Essence I <3 Punk Jumbo Eyeliner Pen

Essence I <3 punk jumbo eyeliner pen 2

Essence heeft een I love lijn in het leven geroepen in het verleden. Ik weet niet of deze nu nog te verkrijgen is, maar ik denk van wel. Deze pen heeft een vilten tip, waardoor je makkelijk kunt werken. Daarnaast is hij ook nog eens erg klein, waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen.

Verpakking en Ingrediënten

VerpakkingEssence I <3 punk jumbo eyeliner pen 3

Deze jumbo eyeliner pen bevat 2,5 gram en is een half jaartje houdbaar. Dat is natuurlijk meestal met de producten die vloeibaar zijn en die je bij je ogen gebruikt. De pen is verkrijgbaar in 1 kleur, namelijk Ultra Black.

Ingrediënten

AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, SODIUM LIGNOSULFONATE, SODIUM LAURETH-11 CARBOXYLATE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, POLYSORBATE 80, ALCOHOL, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM LAURETH-12, CAPRYLYL GLYCOL, TETRASODIUM EDTA, CI 77266 (BLACK 2)

Mijn ervaringenEssence I <3 punk jumbo eyeliner pen 4

Een van de voordelen van deze pen is het puntje vind ik. Je kunt er zowel een dik als dun lijntje mee trekken. Dat vind ik alvast een groot voordeel. Verder is de eyeliner goed gepigmenteerd, hoewel hij nog net dat ietsje zwarter zou mogen zijn van mij. Ik vind hem in ieder geval op de swatch erg mooi :).Essence I <3 punk jumbo eyeliner pen 5 Essence I <3 punk jumbo eyeliner pen 6

Een pen, ik hou van een pennetje. Met deze kan ik erg mooi werken en vrij precies een mooie wing zetten. Daarnaast kan ik hem zo dik maken als ik zelf wil. Deze heeft echter bij mij toch een nadeeltje. Hij blijft geen lange dag volledig zitten. Daar kan ik mee leven, maar het is iets om rekening mee te houden.

Waar is Essence te koop en hoeveel kost deze eyeliner pen?

Essence is natuurlijk te koop bij Kruidvat. Voor deze eyeiner pen betaal je 2.59 euro. Dat is natuurlijk lekker betaalbaar voor deze eyeliner.

Gebruiken jullie liefst een stiftje of een kwastje om je eyeliner aan te brengen?

6 gedachten over “Essence I <3 Punk Jumbo Eyeliner Pen”

  1. Ik heb hem ook gehad en qua aanbrengen was hij inderdaad heel fijn, maar het bleef heel slecht zitten. Ik denk niet dat ik hem nog een keer zou kopen, maar de prijs/kwaliteit-verhouding was in principe niet heel slecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge