Een bladwijzer die schattig en betaalbaar is

Hoi hoi,

Sinds een tijdje lees ik weer vaker. Meestal is dat op mijn e-reader omdat ik vaak onder weg ben. Thuis heb ik echter graag een fysiek boek vast. En niets is dan leuker om een mooie of schattige bladwijzer te gebruiken. Toen ik deze twee schattige exemplaren op de kop kon tikken, moest ik deze met jullie delen. Ze waren dan ook te schattig.

BladwijzerSchattige boekenlegger 1

Deze bladwijzers heb ik aangekocht op de webshop banggood. Daar kun je goedkope spulletjes aankopen. Ik koos een muzikale bladwijzer. Deze kocht ik een paar keer, omdat veel van mijn vrienden een muziekinstrument bespelen. Deze bladwijzer lijkt mij dan leuk als een klein kadootje voor deze vrienden. Anderen hebben liever een schattige bladwijzer en daarom koos ik de happy monkey uit.

Muzikale bladwijzerSchattige boekenlegger 2

De muzikale boekenlegger is gemaakt uit een ander materiaal dan het aapje. Om het helemaal af te maken hangt er een flos aan het nootje. De kun je uit het boek laten hangen, waardoor je makkelijk je plaats kunt terug vinden. Dit metaal is ook minder buigzaam en voelt heel stevig aan.

Deze muzieknoot kocht ik aan bij banggood. Voor deze betaal je 2.16 euro. Dat vind ik helemaal niet duur voor zo’n schattige boekenlegger.

Happy bladwijzerSchattige boekenlegger 3

Hoe schattig is dit aapje? Dit is mijn favoriet van de twee. Ik was onmiddellijk verliefd op dit schattige aapje én een leuk detail is dat zijn naam op de staart gedrukt is. Het staartje kun je gebruiken om de pagina op de bladzijde vast te klikken. Dat werkt iets minder makkelijk om je pagina terug te vinden dan de flos, maar het is ook veel subtieler en het hangt steviger vast.

Ook voor deze ging ik op zoek bij banggood. Deze is zelfs nog goedkoper dan de muzieknoot. Deze boekenlegger kost 2.05 euro.

Heerlijke detailsSchattige boekenlegger 4 Schattige boekenlegger 5

5 gedachten over “Een bladwijzer die schattig en betaalbaar is”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge