Essence All About Vintage Oogschaduw

Hoi hoi,

Ik heb al vaker All About Palettes van Essence geprobeerd. Toen ik echter zag dat ze een Vintage palette hadden met groene en bruine oogschaduw. Dit vind ik erg mooi om te combineren op het oog, dus deze ging drip-drop in mijn winkelmandje.

Essence All About Vintage oogschaduwIMG_4568

Ik vind dit pakketje erg mooi vorm gegeven. De vakjes zijn groot en je kunt duidelijk de kleuren zien. In het palette is ook één matte basiskleur opgenomen.

Verpakking en ingrediëntenIMG_4572

Het palette bevat acht kleurtjes en in het totaal 9.5 gram. Dat wil zeggen dat elke kleur in 1.2 gram komt. Het palette is een jaartje houdbaar.IMG_4569

TALC, MICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, POLYPROPYLENE, NYLON-12, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ZINC STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYETHYLENE, DIISOSTEARYL MALATE, STEARYL DIMETHICONE, AQUA (WATER), DISODIUM EDTA, TRIOLEIN, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, TIN OXIDE, LECITHIN, TOCOPHEROL, OCTADECENE, PTFE, HEXYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL

Deze oogschaduws bevatten natuurlijk mica en talk, want het zijn poederproducten. Om het zacht aan te brengen zitten er ook siliconen in het product. Niets echter dat er in positieve of negatieve wijze uitspringt voor mij.

Mijn ervaringenIMG_4579 IMG_4697 IMG_4702

Op de foto zijn de kleuren niet zo duidelijk te zien, maar in het echt waren ze beter te zien. De kleuren zijn erg mooi gepigmenteerd, maar je moet wel opletten bij het blenden. Ze zijn mooi te blenden, maar je kunt ze ook erg makkelijk wegblenden. Voor dit prijs vind ik het echter een erg mooi palette. 

Waar kun je deze oogschaduw van Essence kopen en moet je er lang door sparen?

Essence kun je altijd vinden bij het Essence. Voor dit palette betaal je ongeveer 4 euro. Dat is slechts 0,5 euro per kleur oogschaduw.

Wat is jullie favoriete All About oogschaduw palette van Essence?

6 gedachten over “Essence All About Vintage Oogschaduw”

    1. Ik heb ook het gevoel dat de kwaliteit van Essence en Catrice ook elk jaar meer en meer afneemt, terwijl hun prijzen wel de hoogte in schieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge