OPI prijsslag bij het Kruidvat: Mod About You en I Carol About You

Hoi Hoi,

Kruidvat verkoopt normaal geen OPI, maar uitzonderlijk hadden ze wel lakjes van dit merk in het assortiment. Daarenboven waren ze ook nog eens te koop aan uitzonderlijk lage prijsjes. Natuurlijk moest ik twee OPI lakjes meenemen om uit te proberen en ik koos voor een lichtroze en een glanzend paarse kleur.

OPI nagellak in in B56 Mod About You en F03 I Carol About You

IMG_4494

Mod About You maakt een deel uit van de brights collectie. Deze is al een hele tijd op de markt, maar het is een favoriet bij veel andere meiden. Ik heb deze al vaak in favorieten zien verschijnen en bijgevolg moest ik deze wel meenemen om uit te proberen.

Carol about you is een lakje uit een kerstcollectie van vorig jaar. Deze werden toen gelanceerd in samenwerking met Gwen Stefani. Het is een levendige paarse kleur, die ik moest uitproberen.

VerpakkingIMG_4504

Deze nagellakjes zitten in de typische flesjes van OPI. In elk flesje zit 15 ml en deze zijn twee jaar houdbaar. De flesjes zijn robuust en ik vind dat ze lekker stevig in mijn hand liggen. Ook hou ik enorm van de kwastjes van dit merk.

Mijn ervaring

Mod About YouIMG_4497

Dit is een snoeperig roze kleur, die heel schattig op de nagels zal zijn waarschijnlijk. Daarenboven is het een lak die je overal wel kunt dragen, geschikt voor elke gelegenheid.

IMG_4673

Dit is een kleur waar ik lang over getwijfeld heb. Ik nijg meestal net dat ietsje minder naar lichte of nude kleuren en in eerste instantie leek dit zo’n kleur te zijn.

Ik wist echter dat deze bepaalde kleur enorm gehyped werd online. Dit trok mij over de streep om de kleur toch uit te proberen.

Deze nagellak heeft mij betoverd. Ik verwachtte er niet veel van, maar boy was I wrong! Het is een prachtige lichtroze kleur die erg mooi staat bij mij huidtint. Het ziet er uit als een wat snoeperig roze. Het doet mij denken aan een heerlijke suikerspin in een pretpark…ooh wat verlang ik daar nu naar.

De nagellak werkt erg makkelijk. Met het kwastje kan ik mijn nagel in één veegje dekken en één laagje zou al kunnen volstaan. Voor het mooie doe ik echter twee laagjes en dat is ook het effect die je in de bovenstaande foto ziet. Daarenboven droogt de nagellak erg snel en blijft hij vrij goed zitten. Zonder topcoat had ik bij deze lak drie dagen geen chips.

I Carol About YouIMG_4507

Dit is een paarse kleur met een heel kleine glitter. Het is een paars waarin meer blauw in de kleur zit, dan rood.IMG_4668

Naar deze kleur was ik onmiddellijk aangetrokken blij het Kruidvat. Ik hou zelf enorm van een mooi paars en dit is een mooi paars. Deze nagellak werkt even goed als de voorgaande kleur en is even dekkend. Ook met deze nagellak ben ik echt heel erg blij.

Zelf zou ik beide kleuren aankopen en ik zou iedereen aanraden eens te kijken bij het Kruidvat als er weer zo’n actie is.

Waar kun je terecht voor OPI nagellakjes en hoeveel kosten deze?

Normaal is OPI niet te koop bij het Kruidvat. Als je een nagellakje van OPI wil, moet je een bezoekje brengen (online of offline) aan Planet Parfum. Daar betaal je 14.90 euro per flesje nagellak. Carol about you is daar niet meer te koop.

Ik kocht deze lakjes zelf bij een tijdelijke promotie bij het Kruidvat. Voor elke flesje betaalde ik ongeveer 6 euro. Dat is meer dan de helft goedkoper van zijn originele prijs.

Hebben jullie ook geprofiteerd van deze promotie bij het Kruidvat.

4 gedachten over “OPI prijsslag bij het Kruidvat: Mod About You en I Carol About You”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge