Desigual Reistoilettas Kate

Hoi hoi, IMG_5284

De persdagen in Antwerpen is iets waar ik altijd enorm naar uitkijk. Ik kan er kennis maken met de nieuwigheden van verschillende merken, zo ook van het kleurrijke merk van Desigual.  Ik hou er van om altijd hun accessoires en geuren te bekijken, want ik ben dol op hun kleurrijke collectie. Ik had het geluk dat ik ook een prachtige toilettas mee kregen om uit te proberen van Desigual.

Desigual Toilettas KateIMG_5294

Kate is een waterdichte, handige reistoilettas met een plastick binnenkant, twee afritsbare vakken en een groot afgesloten vak. Daarenboven kan hij helemaal opgeritst worden, zodat hij kan worden opgehangen. De afmetingen van deze toilettas zijn 23,5 cm x 17 cm x 9.5 cm.IMG_5289

Deze toilettas werd volledig vervaardigd uit polyurethane.

Mijn ervaringen IMG_5299

Deze toilettas vind ik zelf erg handig. Het is een erg grote tas, waar ik erg veel kan in opbergen. De twee verwijderbare zakjes is handig om snel wat materiaal in op te bergen voor onderweg. Zo kun je rap switchen tussen verschillende tassen.

Daarenboven voelt hij door zijn plastiek uiterlijk erg stevig aan. Ik heb geen schrik om deze in mijn valies mee te nemen, want hij kan tegen een stootje.

Nu moet een toilettas natuurlijk niet alleen handig en stevig zijn. Het is ook altijd super dat de tas er leuk uitziet. Ik hou enorm van het metallic rode uiterlijk van deze tas. De bloemen die erop geborduurd zijn, zorgen voor een soort tedere elegantie. Ik vind hem echt prachtig en zou hem zelfs als een gewone tas kunnen gebruiken. Wanneer je mij met een valies ziet, is de kans groot dat ik deze tas zal gebruiken om mijn badspulletjes mee te vervoeren.IMG_5302

Waar kun je Desigual aankopen en hoeveel kost deze toilettas?

Desigual heeft een online webshop, maar je kunt natuurlijk ook terecht bij hun fysieke winkel. Deze tas kon ik nog vinden op de webshop, maar ze bleek uitverkocht. Misschien wordt deze nog opnieuw in de catalogus opgenomen. De Desigual toilettas kostte normaal 55.95 euro, maar in de solden had deze de aangename prijs van 39.17 euro.

Valt deze Desigual toilettas in de smaak bij jullie?

Een gedachte over “Desigual Reistoilettas Kate”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge