Kruidvat Exotic Deodorant in Fruity Fresh

Hoi hoi,

Af en toe breng ik eens een bezoekje aan het Kruidvat. De ene keer heeft dat een doel, een andere keer niet. Deze keer was ik op zoek naar een goedkope deodorant, omdat ik mijn deo in mijn handtas was vergeten te steken. Mijn oog viel op een deodorant van het merk Kruidvat.  Deze heeft een exotische geur en heette Fruity Fresh.

_MG_9513

Kruidvat Exotic Deodorant in Fruity Fresh

Deze deodorant belooft geen witte plekken achter te laten op je kleren. Dit kan ik alleen maar toejuichen, want niemand wil dat natuurlijk. Daarenboven belooft hij vriendelijk te zijn voor de huid.

Verpakking en ingrediënten

Ik zag laatst dat deze verpakking niet meer te krijgen zijn in het Kruidvat. Ook zij hebben nu ook compressed deodorants in het assortiment.

Deze komt echter nog uit het oude assortiment. Deze deodorant zit in een spuitflacon van 200 ml. Door zijn bedrukking vind ik hem soms wat goedkoop ogen, maar de kleuren vind ik wel lekker vrolijk. Daar hou ik wel van.

Isobutane, Propane, Isopropyl Myristate, Ethylhexyl Stearate, Butane, Parfum, Aluminum Chlorohydrate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate

_MG_9515

Mijn ervaring

Ik heb deze nu al een tijdje. Hij ruikt erg fris en zoet. Ik hou enorm van deze geur. Daarenboven beschermt hij mij de gehele dag door erg goed. Soms voel ik wel een klein beetje irritatie onder mijn oksels.  Ik ben tevreden over deze deodorant, maar hij is niet zo goed dat ik hem zou aanraden als een must-have.

Waar is deze deodorant te koop en hoeveel kost hij?

Ik heb deze natuurlijk bij het Kruidvat gehaald. De meeste producten van het Kruidvat kosten niet zo veel en dat is ook het geval bij deze. Deze deodorant kost normaal 1.69 euro, maar ik kan hem niet meer terug vinden in de webshop. Misschien is hij uit het assortiment en vervangen door een compressed variant. Ik weet het niet.

Wat zijn jullie ervaringen met de deodorants van het Kruidvat?

3 gedachten over “Kruidvat Exotic Deodorant in Fruity Fresh”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge