BillyXClub Eau de Parfum in Pachadina

Hoi hoi, bij de persdagen van Oona maakte ik kennis met het merk BillyXClub. Ik kreeg een klein staaltje mee van één van hun geuren en ik heb dit met veel plezier uitgeprobeerd.

BillyXClub

BillyXClub Logo BillyXClub Compositie geuren

In september maakte ik kennis met het merk BillyXClub. Dit is een nieuw no-nonsense parfumlabel die ver staat van de klassieke parfumindustrie. Dit merk heeft 6 geuren in de collectie. Dit is een Belgisch merk met eigenzinnige geuren, geschikt voor degenen die hun keuze niet vinden in de beautyshop.

Het idee van het merk komt van Ellen de Veirman. Ze besloot haar eigen parfumlabel op te richten, terwijl ze geen enkele achtergrond had in de parfumindustrie. Samen met een internationaal team van topperfumeurs ontwikkelden ze BillyXClub

Pachadina

BillyXclub Pachadina

Dit belooft de stijlvolle mix te zijn tussen de mystieke oudheid en modernisme. Een geur voor de prinsessen van nu. De naam doet mij denken aan een sjaal, maar dat is natuurlijk pachmina :).

Verpakking en ingrediëntenBillyXClub staaltje

De verpakking van deze geur is echt prachtig. Deze valt onmiddellijk op in je collectie. De tekening op de flacon is Oosters van aard en de herkennende rode tint is volledig doorgetrokken in de collectie. In de flacon zit 50 ml.BillyXClub Staaltje Pachadina

Alcohol Denat, Parfum, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, D-limonene, Coumarin, Alpha-Isomethyl ionone Linalool, Cinnamyl Alcohol, Citral, Benzyl Benzoate, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Isoeugenol, Amyl Cinnamal, Farnesol, Benzyl Salicylate

De noten

 

Deze geur van BillyXClub  bevat noten van mandarijn, pompelmoes en bergamot. Maar dit zijn niet de enige elementen. Er zijn ook citroen, kardemom, gember, saffraan, jasmijn, rozen, tuberoos, cederhout, vanille, labdanum, castoreum, muskus en heliotrope. Hierdoor verwacht ik een bloemige geur die afwisselend ook kruidig en fris van aard is.

MIjn ervaringenBillyXClub Staaltje flacon

Deze geur van BillyXClub is helemaal anders dan ik verwachtte. Ik denk dat je het voornamelijk kunt vergelijken met een warme en oosterse geur. Dat is natuurlijk door de musk die in deze geur verwerkt zit. Ik hou enorm van de geur. Daarenboven heb je slechts heel weinig nodig om hem te ruiken en hij blijft heel erg lang hangen. Na drie uur kan ik hem nog perfect ruiken en ik moet misschien één keer bijspuiten gedurende een lange dag.

Waar kun je de geuren van BillyXClub vinden en hoeveel kosten hun geuren?

Ik heb nog geen fysieke verkooppunten gevonden van BillyXClub. Je kunt echter wel de geuren kopen op hun webshop. De flesje van 50 ml kosten er 68 euro. Dat is niet goedkoop, maar dit is dan ook een product die erg zuinig is en extra lang blijft hangen, want het is een eau de parfum. Als je eerste de geuren even wilt uitproberen, kun je staaltjes van 2 ml bestellen voor 3,25 euro per stuk.

Kenden jullie het merk BillyXClub al?

Een gedachte over “BillyXClub Eau de Parfum in Pachadina”

  1. Sinds ik ze heb gekregen in mijn Box ben ik enorm benieuwd geworden naar dit merk. Mijn favo van de staaltjes die ik heb is Shewolf, maar de jouwe klink goed! Ik hou wel van die typisch Musk geur. ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge