The Body Shop Wild Rose hand wash en cream

Hoi hoi, Ik ga vaak met veel plezier naar de VIP avonden van de Body Shop. Vaak krijg je daar een goodiebag bij aankoop van een bepaald bedrag. Toen ik er weer eens eentje kreeg, vond ik daarin deze Wild Rose handset. Deze set bevat een handzeep en een handcrème.

The Body Shop_MG_3786

Zoals de meesten wel weten is The Body Shop opgericht door Anita Roddick, maar weten jullie ook wanneer? The Body Shop bestaat al sinds 1976 jaar. Dat wil zeggen dat ze dit jaar hun 40ste verjaardag vieren! Ze willen producten van hoge kwaliteit aanbieden, die daarenboven op ethische en duurzame wijze geproduceerd zijn. Sindsdien vond the Body Shop reeds een plaatsje in meer dan 60 landen.

The Body Shop Wild Rose lijn_MG_3788

De Wild Rose lijn is een verzorgende lijn voor de handen. Ze moet zorgen voor zachte en verzorgde handen. Er zitten meerdere producten in deze lijn, waaronder deze handcrème en handzeep. Er is bijvoorbeeld ook nog een boter._MG_3796

De handcrème belooft een lichte, niet-vette crème te zijn. Daarnaast is ze geschikt voor alle huidtypen en bevat ze een UV filter.

Deze handzeep bevat geen zeep in de strikte zin van het woord. Hierdoor is ze rijk en vochtregulerend. Ze is geschikt voor alle huidtypen en de handen moeten schoon en zacht aanvoelen.

Verpakking en ingrediënten_MG_3795

De handzeep zit een pompflacon van 250 ml. Zoals ik al zei, bevat ze geen zeep, maar er zitten ook geen ethanol en siliconenen in de huid._MG_3799

De handcrème is te verkrijgen in twee formaten. Zelf heb ik het ‘maxi’ formaat en deze zit in een metalen tube. In deze tube zit de royale hoeveelheid van 100 ml handcrème. De crème is een jaartje houdbaar.  De crème  bevat voedende oliën zoals paranotenolie, sheaboter en soja-olie.

Mijn ervaring

Het moment dat ik deze wilde testen, heb ik deze in de badkamer op de lavabo gezet. Nu probeer ik deze producten alletwee consequent ’s avonds te gebruiken. Wanneer ik mijn handen met gewone zeep was, durft mijn huid achteraf wat trekken, maar bij deze handzeep heb ik daar geen last van. De zeep, net als de crème, ruiken naar zachte rozen. Normaal hou ik niet zo van rozengeur, maar bij deze kan ik het zeker verdragen. Daarna maak ik gebruik van de handcrème. Deze is heel zuinig in gebruik en smeert makkelijk uit over de huid. Deze trekt daardoor snel in en vervolgens heb ik geen last van plakkerige handen. Ik ben erg tevreden over deze set.

Waar zijn deze Wild Rose producten te koop en hoeveel kosten ze?

Deze Wild Rose producten zijn natuurlijk te koop bij de Body Shop. De handcrème van 100ml kost 13 euro en de handzeep kost 7 euro.

Houden jullie van producten met een rozengeur?

2 gedachten over “The Body Shop Wild Rose hand wash en cream”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge