Maybelline Babylips Dr Rescue Lipbalm

Hoi hoi, Laatst won ik een pakketje en daarin zat deze lipbalm van Maybelline. Hij komt uit de befaamde Babylips collectie. Dit is uit de Dr Rescue lijn in de kleur Pink Me Up. Voorheen hadden mijn lippen nogal last van de Babylips, want ze barsten in pijnlijke plaatsen uit, zou deze mij beter bekoren?

Maybelline Babylips Dr RescueIMG_5630

Deze Dr Rescue Babylips zijn de meer voedende versies van de gewone Babylips. Er zijn in deze lijn 6 verschillende balsems te koop. Ze bevatten helende ingrediënten, waardoor ze de lippen actief gaan genezen.

Verpakking en ingrediënten

IMG_5635

De Dr Rescue komt in de welbekende Babylips verpakkingen. Het grote verschil is natuurlijk de kleur. In dit geval is de tube gewoon wit en enkel de bedrukkig is fel en opvallend.

In de tube zit 4.4 gram en deze is twee jaar houdbaar.IMG_5633

De ingrediënten van deze lippenbalsem zijn hierboven te vinden. ER zitten bepaalde actieve ingrediënten in. Bij mij is dit het ingrediënt menthol. Dat had ik eerst niet gezien/verwacht.IMG_5638

De lippenbalsem is felroze van kleur. Ik vroeg mij af of we deze kleur ook op de lippen zouden zien, maar dat verwachte ik eigenlijk helemaal niet.

Mijn ervaringenIMG_5640

Deze babylips ziet er erg leuk uit om te gaan gebruiken, maar wat verschoot ik toen ik deze voor het eerste op deed. Ik wist niet dat er menthol in het product zat op dat moment. Hierdoor ruikt de lippenbalsem enorm naar munt, maar ook bij het aanbrengen ervaar je de menthol in het product. Hierdoor beginnen je lippen licht te tintelen, maar ik ervaar het niet als vervelend of pijnlijk. Op mijn lippen voelt het zacht en verzorgend aan. Deze ervaar ik als veel beter dan de andere Babylips op mijn lippen. De knalroze kleur zie ik trouwens niet op mijn lippen. ,Hij geeft mij lippen gewoon net dat ietsje meer een roze tint.

Waar zijn deze Dr Rescue Babylips te koop en hoeveel kost zo’n lipbalm?

Ik heb ontdekt dat je deze lippenbalsems kunt aankopen bij het Kruidvat. Deze kosten er 3.79 euro per stuk. Deze prijs vind ik nog wel betaalbaar voor een goede lippenbalsem.

Wat is jullie favoriet Dr Rescue lippenbalsem?

2 gedachten over “Maybelline Babylips Dr Rescue Lipbalm”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge