Monai Nagelstickers (kersteditie)

Hoi hoi, Toen ik mijn art screen setjes bestelde van Caption vond ik in mijn pakket nog twee kadootjes van de webshop monai. Ik kreeg onder andere een setje nagelstickers. Deze waren dan wel in kerstthema, maar ik vond deze toch leuk om nu te problemen. Er zitten klokjes in de patronen, waardoor deze wel bij pasen passen. En ondertussen kunnen we de kwaliteit beoordelen toch?

Nagelstickers Just for You…IMG_5928

In dit setje zitten twintig patroontjes. Moest je er dus een volledige look mee willen maken, zou je er twee keer mee kunnen doen. Zelf ga ik echter liever voor een accentje op de nagels.

WerkwijzeIMG_5931

Ik heb even moeten zoeken hoe ik deze stickers moest gebruiken. Het is vergelijkbaar met de plaktattoos die we allemaal wel kennen van vroeger. Het is echter niet helemaal hetzelfde, want je moet het patroontje nat maken voor het aanbrengen. Dat is natuurlijk omdat je deze anders heel moeilijk mooi op je nagels kunt passen. Geloof me, ik spreek uit ondervinding, want dat heb ik eerst niet gedaan 🙂.IMG_5929

Aan de achterzijde van de verpakking staat gelukkig duidelijk hoe je deze moet gebruiken.

Mijn ervaringenIMG_5934

Hier kun je alle patroontjes mooi zien. De meeste zijn natuurlijk enorm in de kerstsfeer. Ik ga de meeste kerstige patronen gewoon bij houden voor volgend jaar natuurlijk.IMG_5943

Hier heb ik de stickers gebruikt voor een accentnagel. Ik besloot voor klokjes te gaan. Maart en Pasen, je snapt wel waarom ik hiervoor gekozen hebt. Ik besloot een neutrale basis te gebruiken en ik nam er een lakje van Essence te gebruiken. Deze komt uit een oude limited edition, namelijk de Vampire Love collectie. Dit is de kleur The dawn is broken. Ik had even schrik dat het kleurverschil niet groot genoeg te zijn, maar dat bleek helemaal niet nodig. Het was lekker simpel om de stickers aan te brengen. Wel bleef de sticker zo wat het gevoel geven dat hij op de nagel ‘lag’. Met een topcoat was dit gevoel echter wel verdwenen.

Waar kun je deze nagelstickers vinden en hoeveel kosten ze?

Deze stickers zijn volgens mij te vinden bij Monai.be. Daar kosten deze stickers 2 euro per setje. Heel betaalbaar dus, maar toch vind ik dit redelijk duur om dit vaker te gebruiken. Stel je voor dat je om de twee dagen je nagels opnieuw lakt? Dat komt dan op 7 setjes per maand of 14 euro. Daar kun je een O.P.I. lakje mee kopen.

Gebruiken jullie vaak nagelstickers? Waar halen jullie je setjes?

2 gedachten over “Monai Nagelstickers (kersteditie)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge