Catrice lippenstift in 370 in a rosegarden

Hoi hoi, naast een nagellakje mocht ik van Flair ook een lippenstift uitkiezen. Ik besloot voor een erg bekende kleur te gaan: ‘in a rosegarden’. Dit schijnt een oudroze kleur te zijn die een my lips but better effect geeft.

Catrice In a rosegarden lippenstift

IMG_5585

Catrice lipsticks staan bij mij voor romige lippenstiften met een prachtig pigment. Daarenboven hebben ze ook nog eens een mooie glans en belooft Catrice dat ze lang op je lippen blijven zitten.

Verpakking en ingrediëntenIMG_5587

De longlasting lipsticks van Catrice zitten in een diepzwarte, glanzende huls. Aan de onderzijde zit een stickertjes, waaraan je duidelijk kunt zien welke kleur je te pakken hebt. Ook staat het merk ook mooi op de huls gedrukt. Een prachtig detail vind ik dat het merk ook in de lippenstift gedrukt staat.

In de huls zit er 3.8 gram lippenstift en deze is 3 jaar houdbaar.IMG_5588

PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, OCTYLDODECANOL, DIISOSTEARYL MALATE, POLYBUTENE, POLYETHYLENE, PVP / HEXADECENE COPOLYMER (VP / HEXADECENE COPOLYMER), CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, DICALCIUM PHOSPHATE DIHYDRATE, MICA, METHOXY PEG-17 / METHOXY PEG-11 / HDI CROSSPOLYMER, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), OZOKERITE, LAUROYL LYSINE, OLUS OIL (VEGETABLE OIL), CAMELINA SATIVA SEED OIL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, TOCOPHERYL ACETATE, CITRIC ACID, TIN OXIDE, SILICA, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 15985 (YELLOW 6 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

 Mijn ervaringenIMG_5592

Op deze swatch kun je zien hoe mooi deze kleur gepigmenteerd is. Het is een lichtroze kleur met een beetje bruin er in. Echt wat ik van een oudroze kleur verwachtIMG_5956

De kleur brengt erg zacht aan op de lippen. Het is een erg romige lippenstift, waardoor je bijna een soort lippenbalsem aanbrengt. Hij droogt mijn lippen alvast niet uit. Daarenboven ziet er ook ene mooie glans op. De kleur blijft vrij goed zitten, maar ze blijft wel ‘nattig’ voelen. Je kunt niet drinken zonder een afdruk achter te laten op je glas. Dit is voor mij de perfecte kleur om mee te gaan werken. Hij is erg mooi, maar niet te opvallend!

Waar kun je deze lippenstift kopen?

Zoals ik gisteren al zei is Catrice enkel te koop bij het Kruidvat. Deze lippenstiften kosten er 3.99 euro.

Welke lipkleur van Catrice zouden jullie aanraden?

10 gedachten over “Catrice lippenstift in 370 in a rosegarden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge