Meet my lovely sisters – The Balm The Manizer Sisters

Hoi hoi, The Balm – Het is één van mijn favorieten merken. Het is echter geen budget budget merk, dus ik moet altijd een beetje nadenken vooraleer ik één van hun producten koop. De laatste tijd denk ik er zelfs beter over na, want ik ben even goed aan het sparen. Hierdoor zijn dit de eerste producten die uit mijn aankoopgedrag geschrapt worden. Eén van de topproducten van The Balm waar ik altijd over hoor zijn de manizer poeders. Ik was er altijd erg nieuwsgierig naar.

The Manizer Sisters is echter een palette waar ik al heel lang mijn oog op heb laten vallen. De Manizers zijn allemaal apart te koop, maar door dit palette kun je ze alle drie tegelijk proberen voor ongeveer dezelfde prijs als ééntje van de drie. Ik kreeg echter te horen dat dit een limited edition was. Dit was een palette die ik echt echt wilde hebben, dus ik liep naar de Di

The BalmIMG_5995

The Balm heeft een ‘beauty in 5 minuten’ filosofie. Ze creëren meerder use en mooie producten. Wat ze voor mij echter het herkenbaarst maakt, zijn hun verpakkingen. De verpakkingen zijn superschattig en een beetje retro van stijl. Ik ben een sucker voor mooie verpakkingen, dus het is niet moeilijk dat the Balm in mijn ogen een prachtig merk is.

The Balm Manizer SistersIMG_6000

Ladies and gentlemen of the jury, this trio of Manizers has ben found guilty…of being gorgeous.

Dit highlighting trio moet je in staat stellen om je fijnste kenmerken te benadrukken. Het bevat drie drie keer gemalen highlighters. Deze kun je zowel gebruken op je gezicht, maar ook op je ogen. De tinten zijn prachtige op alle huidtinten en zijn makkelijk om te gebruiken. Hierdoor kun je je glans gewoon meenemen in je tas.

De Manizer sisters is eigenlijk het summum van de highlighters van the Balm. Mary Lou is volgens mij hun best verkopende highlighter, maar in dit palette worden ze alle drie samengebracht.

Verpakking en ingrediëntenIMG_6002

The Balm: ik ben verliefd op hun verpakkingen. Dat is ook het geval bij deze verpakkingen. Het is echter geen originele verpakking, maar dat is omdat de stijl een samenstelling is van de mono producten. Hierdoor is het erg duidelijk er in dit palette verpakt zijn.

In het palette zit  9 gram en deze een jaartje houdbaar.IMG_6007

Mary-Lou & Betty Lou:

Mico, Isoeicosane, Polyethylene, Boron Nitride, Polyisobutene, Ptfe, Silica, Synthetic Wax, Dimethicone

Cindy-Lou

Mico, Polymethylsilsesquioxane, Silica, Isoeicosane, Polyethylene, Boron Nitride, Polyisobutene, Ptfe, Synthetic Wax, Dimethicone, Tititanium Dioxide, Iron Oxides, Tin Oxide, Carmine

IMG_6010

Mijn ervaringIMG_6013

Whoepsie, hoe magisch ziet dit er uit. Er licht over alle kleuren een lichte glans en ze zijn heel erg fijn gemalen. Ze voelen zijdeachtig aan en door deze fijnheid, heb je ook geen last van een grove glitter.

IMG_6016

De kleuren zijn heel erg mooi gepigmenteerd en van de swatches wist ik onmiddellijk dat Mary Lou mijn favoriet zou worden. Oooooooooooh!The Balm Manizer Swatches

Ik heb de poeders zowel als gezichtspoeders als oogschaduws gebruikt. De blush is echt supermooi, terwijl de highlighter je blush echt afmaakt. Ik ga nog wat moeten spelen met Betty Lou, want daar vind ik het nog wat moeilijker om er mee om te gaan. Normaal ga ik eerder voor een matte bronzer, maar ik gebruik de Betty Lou graag op mijn neusbrug. Dan lijkt het net alsof ik al net dat ietsje meer het zonnetje gezien heb.The Balm Manizer Sisters Oogswatches

Dit palette is ook geschikt om er een subtiele look rond de ogen mee te maken.

Waar kun je The Balm kopen?

The Balm kun je in België kopen bij Di. Je kunt natuurlijk ook terecht bij verschillende webshops.

Dit manizer sisters palette kost 28 euro, terwijl elk poeder al bijna zoveel kost. Een manizer mono kost al 21.5 euro. Deze bevatten wel 8.5 gram, maar wie maakt ooit een poeder op?

Wat is jullie favoriete the Balm palette

 

4 gedachten over “Meet my lovely sisters – The Balm The Manizer Sisters”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge