Bernard Cassiere Vanilla-Monoï Bodycare Bodylotion

Hoi hoi, Een andere merk dat ik leerde kennen op de Estetika beurs is het merk Bernard Cassière. Aangezien ik dit product nog niet ken, vermoed ik dat weinigen onder jullie het merk kennen. Ik kreeg een bodylotion mee uit hun laatste limited edition collection en ik ga jullie vandaag iets meer over het merk en de bodylotion vertellen.

Bernard Cassière

Bernard Cassière wil een alternatief bieden voor schoonheidsinstituten. Het merk creëert heerlijke behandelingen en bewandelt de lijn tussen modern en traditie. De producten zijn het resultaat van knowhow, gevoed in traditionele methodes. Waar het mogelijk is, maken ze gebruik van fairtrade en gebruiken ze gerecycleerde en recycleerbare verpakken.

Bernard Cassière Limited edition in Vanilla-MonoïIMG_6127

Voor deze zomer ontwikkelde het merk een nieuwe, totaal ontspannende lichaamsverzorging. Ze gebruikten hiervoor vanille en Monoï uit Tahiti. Deze geuren moeten je onmiddellijk meenemen naar de andere kant van de wereld. Even genieten van pure onthaasting en geniet.

De melk is om de huid thuis verder te verzorgen. Het is een melk met Monoï-, tiarebloem en vanillegeuren. Ze is geschikt voor alle huidtypen en zal ze hydrateren, gladstrijken en versoepelen.

Verpakking en ingrediëntenIMG_6135

De bodylotion zit in een stevige, witte tube van 100 ml. Het feit dat ze bruin gebruikt hebben voor de verpakking vind ik mooier dan zwart. Het product is 9 maanden houdbaar.IMG_6132

Aqua, Isononyl isononanoate, Butylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric triglyceride, Cocos nucifera Oil, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Coconut Oil, PEG-100 Stearate, Mica, CL77891, Propolene Glycol, Parfum, Caprylyl Glycol, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Gardenia Tahitensis Flower, Vanilla Tahitensis Fruit Extract, Tocopherol

Mijn ervaring IMG_6137

De geur van deze bodylotion is echt heerlijk. Hij draagt echt de typische geur van Monoï met in de achtergrond licht wat van vanille. De bodylotion is erg licht, waardoor hij makkelijk uitsmeert en verrassend snel in mijn huid intrekt. Daarenboven plakt hij nadien niet, wat ik altijd enorm apprecieer bij een bodylotion. Tot slot voelt mijn huid zacht en gevoed aan na gebruik van deze bodylotion.

Waar kun je de producten van Bernard Cassière aankopen?

Bernard Cassière is te koop in het schoonheidsinstituut. Op hun website kun je vinden welke instituten producten van dit merk gebruiken.  Deze bodylotion kost 22 euro.

Hadden jullie eerder reeds gehoord van Bernard Cassière?

2 gedachten over “Bernard Cassiere Vanilla-Monoï Bodycare Bodylotion”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge