Yves Rocher Lippotloden in Rouge Flamboyant en Rose Sompteux

Hoi hoi,

IMG_20160429_164630In mijn goodiebag van het beauty trends event van Yves Rocher vond ik twee van hun lipkleuren. Het zijn twee van hun fellere, donkerder kleuren, namelijk een rood en blauwtint.

VerpakkingIMG_20160429_164655

Deze lippotloden zitten allemaal in dezelfde verpakking. Het enige verschil is dat de kleur van de verpakking de kleur aanneemt van het lippotlood. In de huls zit 2.5 gram lippotlood.IMG_20160429_164726

Mijn ervaringIMG_6741

Hier draag ik de kleur Rouge Flamboyant. Deze geeft de lippen een mooie rode schijn, maar de kleur is see-through. Je ziet nog steeds de onderliggende lipstructuur. Het potlood brengt romig en precies aan en het is een hydraterend potlood. Hierdoor drogen de lippen niet uit en voelen ze verzorgd aan. Ik gebruik deze lippotloden liever dan een gewone lippenbalsem, omdat ze ook nog een kleurtje geven aan de lippen.IMG_6746

Dit is de kleur Rose Sompteux. De kwaliteit van dit lippotlood is dezelfde als de andere. Daarenboven blijven ze beide vrij goed zitten als je ze vergelijkt met een andere lippenbalsem. Een drankje overleven ze net, maar bij een maaltijd mag je er op rekenen dat je deze opnieuw moet aanbrengen.

Waar kun je deze lippotloden kopen en hoeveel kosten ze?

Ik hou zelf enorm van deze lippotloden. Natuurlijk kun je deze vinden bij Yves Rocher. De meesten gaan waarschijnlijk naar hun winkels, maar ze hebben ook een duidelijk en handige webshop. Deze lippotloden kosten normaal euro, maar zelf zou ik wachten op een leuke kortingsactie. Deze zijn er altijd!

Welke kleuren van deze lippotloden hebbene jullie al uitgeprobeerd?

Een gedachte over “Yves Rocher Lippotloden in Rouge Flamboyant en Rose Sompteux”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge