Yves Rocher Zonbescherming en Zonverzorging

Hoi Hoi,

IMG_20160429_162124Ik ben altijd op zoek naar goede zonnebescherming en ik kon deze producten van Yves Rocher gaan uittesten.  Een tijdje geleden ben ik gaan zeilen en de zon scheen prachtig die dag. Perfect om deze producten uit te proberen.

Yves Rocher Solaire Corps & Cheveux SPF 15 Beschermende olie

ProductIMG_6747

Yves Rocher belooft dat deze zonneolie zowel het lichaam als het haar beschermt. De zonneolie heeft spf 15. De zonne-olie heeft een dubbele werking waardoor hij het haar voedt en beschermd en de huid verzorgd.  Daarenboven wordt het haar en de huid beschermt tegen uitdroging. De olie is waterproof, zijdezacht en laat geen vettige laag na op de huid. De olie bevat daarenboven UVA en UVB filters.

VerpakkingIMG_6751

Deze zonneolie zit in een kleinere flacon van 100 ml. Dat vind ik erg handig wat op zonnige dagen gaat deze standaard mee in mijn handtas.

Alcohol, Octyldodecanol, C12-15 Alkyl Benzoate, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Aqua, Cocos Nucifera Oil, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dipropylene Glycol, Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Carap Guaianensis Seed Oil, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Parfum, Polyamide-3, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Isoeugenol, PPG-12 Dimethicone, Tocopherol, Denatonium Benzoate

Mijn ervaringIMG_6755

SPF 15 is voor mij te weinig op zonnige dagen. Deze olie gebruik ik echter wel graag voor dagelijks gebruik en is standaard in mijn handtas te vinden. Doordat de olie makkelijk uitsmeert en snel intrekt, verkies ik dit product boven standaard zonnecrème. Deze laten altijd een witte waas achter en je voelt deze zitten op je huid. De zonneolie heeft ook een heerlijke geur. Ik ben er erg tevreden over, zeker omdat het een kleine fles is.

Deze zonneolie is te koop bij Yves Rocher en kost 24.90 euro.

Yves Rocher Solaire Perfecte huid SPF 30 Onzichtbare olie

ProductIMG_6757

Deze olie moet de huid beschermen zonder strepen achter te laten. In de olie zit factor SPF 30 en hij beschermt zowel tegen UVA als UVB straling. De zonneolie beschermt de huid, maar zal ze ook goed hydrateren.

VerpakkingIMG_6766

Deze zonneolie zit in een iets grotere verpakking van 150 ml. Nog steeds klein genoeg om mee te nemen in handtas.

Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Octyldodecanol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dietylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, PPG-3 Myristyl Ether, Cocos Nucifera Oil, Dipropylene Glycol, Glycerin, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Triazine, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Aqua, Diethylhexyl Butamido Triazone, Eryngium Maritimum Extract, Aphloia Theiformis Leaf Extract, Pafum, Tocopherol Acetate, Gardenia Tahitensis Flower Extract, BHT, Tocopherol Isoeugenol, PPG-12 Dimethicone, Denatonium Benzoate.

Mijn ervaringIMG_6761

Deze zonneolie heb ik gedragen bij het zeilen. Normaal zou ik naar spf 50 gegrepen hebben, maar ik besloot deze te testen. Ik smeerde mij om de twee à drie uur opnieuw in de tweede dag en ik was helemaal niet verbrand. Deze doet zijn werk goed en net als de andere zonneolie smeert deze makkelijk uit en trekt ze snel in. Ik vind deze heel erg handig. Gedaan met de witte waas waar ik altijd last van heb en ondertussen ben ik beschermd tegen de zon. Super!

Ook deze olie is te vinden bij Yves Rocher en deze kost er 27.90 euro per fles.

Yves Rocher Solaire Perfecte Huid After Sun

ProductIMG_6767

Na het zonnen wil ik mijn huid tot rust brengen. Yves Rocher belooft dat deze after sun de huid zal hydrateren, herstellen en verzorgen. Hij moet, volgens Yves Rocher, de huid intensief hydrateren en kalmeren. Daarenboven zal ze herstellen van beschadigingen door de zon. Daarenboven beloven ze dat we er sneller bruin door worden.

VerpakkingIMG_6774

Deze aftersun zit in een fles van 150ml en is een half jaartje houdbaar.

Aqua, Methylpropanediol, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate Citrate, Caprylic/Capric Triglyceride, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Centaurea Cyanus Flower Water, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Dimethicone, Eryngium Maritimum Extract, Aphloia Theiformis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Parfum, Carbomer, Allantoin, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Isoeugenol

Mijn ervaringIMG_6771

Ik ben zeer aangenaam verrast door deze after sun. Tijdens het zeilen was ik één van de dagen licht verbrand. Hierdoor had ik het gevoel dat mijn gelaat aan het gloeien was. Ik besloot dat dit het ideale moment was om deze after sun uit te proberen. Na een half uurtje was het gloeien van mijn gelaat nagenoeg volledig verdwenen. Daarenboven zag mijn huid ook niet meer zo rood. Ze was volledig gekalmeerd. Ik ben er echt dol door geworden op deze after-sun. Ik vind het een top product.

Ook deze kun je aankopen bij Yves Rocher. Hij kost er 17.90 euro.

2 gedachten over “Yves Rocher Zonbescherming en Zonverzorging”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge