Lush Melting Marshmallow Moment

Hoi hoi,

Ik breng graag een bezoekje aan Lush om een nieuwe badproductje op te pikken. Laatst viel mijn oog op deze Melting Marshmallow Moments. Ik besloot er twee mee te nemen, zodat ik deze uitgebreid kon uitproberen.

Melting Marshmallow MomentIMG_20160526_130854

Deze bath melts zitten tjokvol met amandelolie en cacaoboter. Wanneer je deze in heb bad legt, zal die geleidelijk aan weg smelten, zodat de heerlijke oliën vrij komen. De marshmallow- en goudsbloempoeder in de melt moeten de huid op heerlijk zacht maken.

Verpakking en ingrediëntenIMG_20160526_130938_BURST001_COVER

Deze bath melt ziet er zo schattig uit. De magie zit in een klein blokje. De doorsnede van dit product is ongeveer 3 cm gok ik. Daarnaast is het een centimetertje dik. De ene zijde is een gouden kleur, terwijl de andere kant een mooi en snoeperig roze kleurtje heeft.IMG_20160526_130904

Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Cacaoboter, fair trade biologische (Theobroma cacao), Sheaboter, biologische (Butyrospermum parkii butter),Lauraat- 4 (Laureth 4), PEG-6 capryl / caprine glycerides & PEG-60 amandel glycerides (PEG-6 Caprylic / Capric Glycerides & PEG-60 Almond Glycerides),Citroenzuur (Citric Acid), Parfum (Perfume), Musk, synthetische (Synthetic Musk), Alpha Isomethyl Ionone (Methyl Ionone), *Isoeugenol, Kokosolie, extra virgin (Cocos nucifera), Amandelolie (Prunus dulcis), Kamille poeder, Roomse (Anthemis nobilis), Jasmijnbloesem en kamille infusie (Jasminum officinale and Matricaria chamomilla), Marshmallow poeder (Althaea Officinalis), Goudsbloem poeder (Calendula Officinalis), Geel glanspoeder, Roze glanspoeder,Sneeuwvlokjes en Flamingo Roze glanspoeder, Benzyl benzoaat (Benzyl Benzoate), Kleurstof 14700 (Colour 14700), Kleurstof 45410 (Colour 45410),Kleurstof 17200 (Colour 17200), Kleurstof 19140:1

Mijn ervaringIMG_20160526_130959_BURST001_COVER

Ik heb deze bath melt nu een paar keer gebruikt. Deze smelt heel traag op in het water, waarbij er ook een lichte glitter in het water vrij komt. Deze glitter is niet storend en je moet erna niet verplicht je bad staan schoonmaken.

Demo Lush Melting Marshmallow Moment

Deze bath melt vind ik vooral heerlijk door de geur. Het is een heerlijk zoete geur, maar hij is niet te sterk. Ik moet wel zeggen dat deze mijn benen niet uitdroogt, maar ik heb niet het gevoel dat hij ze veel beter voedt. Het is gewoon een goed en tof badproduct.

Waar is deze bath melt te koop en hoeveel kost deze?

Deze Luxury Bath Melt is te koop bij Lush. Voor één schijfje betaal je 3.45 euro. Dat is vrij duur voor een bad, maar ik zie het gewoon als een verwenmomentje bij me thuis.

Houden jullie van zoete geuren in bad?

5 gedachten over “Lush Melting Marshmallow Moment”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge