Balea Luxury Verwöhnbad Badschuim in Red Love

Hoi hoi,

Vorig jaar had ik het geluk om op reis te kunnen gaan naar Duitsland. We brachten een bezoekje aan Keulen. Gelukkig brachten we daar ook een bezoekje aan de DM en ik kon het niet laten om een heleboel Balea producten aan te kopen. Geleidelijk aan worden deze producten in gebruik genomen en is het tijd voor een review. Ik had toen vier verschillende badschuimen in mijn mandje gegooid, maar ik heb ze nog niet allemaal gereviewed. Vandaag is het tijd voor de derde review van Balea badschuim. Dit is de tweede uit de Luxury lijn. Dit wil zeggen dat de producten iets duurder zijn, maar ze voelen ook net dat ietsje luxueuzer aan.

Balea Luxury Badschuim in Red LoveIMG_20160529_121617_BURST001_COVER

Balea is het huismerk van DM. Dit merk heeft zo’n aangename prijsjes dat je helemaal kunt los gaan in de winkel.  Deze Red Love moet zorgen voor een persoonlijk verwenmoment. Red love heeft de geur van kokos en perzik, waardoor je heerlijk kunt genieten.

Verpakking en ingrediëntenIMG_20160529_121633_BURST001_COVER

Zoals ik al zei, komt dit badschuim uit de luxueuzere Balea lijn. In deze fles zit 500 ml, maar de luxe kun je vooral zien aan de verpakking. De verpakking voelt iets stevigere aan, behalve de dop. Die draai ik altijd opnieuw kapot, wanneer ik die goed wil toedraaien. Gelukkig neem ik geen badschuim mee als ik ergens een nachtje weg ben, dus dat is geen probleem. Ook is de look van deze Balea Luxury producten ook eleganter en ‘complexer’.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Parfum, Laureth-4, Citric Acid, Cocamide Mea, Potassium Sorbate, Polyquaternium-7, Alcohol, Zingiber Officinale Root Extract, CL14720, CL19140, Formic Acid, Aspalathus Linearis Leaf Extract, CL42090

Dit badschuim bevat SLeS. Maar eerlijk is eerlijk, voor die prijs had ik niet anders verwacht. SLeS is een goedkoop ingrediënt om voor schuim te zorgen, maar het kan nogal uitdrogend werken voor de huid.

Mijn ervaring

IMG_20160529_121640_BURST001_COVER

Bij dit badschuim had ik een beetje schrik. De avond voor ik dit gebruikte, had ik enorm last van droge benen. Hierdoor was het erg interessant om deze te gaan proberen. Ik was echter zeer tevreden. Mijn huid voelde nadien niet trekkerig aan of het jeukte ook niet meer dan anders. De geur van deze badschuim heeft mij verrast. Omwille van de kleur en verpakking verwachtte ik eigenlijk een heel warme geur. De geur is echter eerder tropisch en zonnig. Perfect om op dit moment te gebruiken.

Waar is Balea te koop en hoeveel kost dit badschuim?

Aangezien Balea het huismerk is van DM kun je enkel bij de DM terecht voor dit merk. DM heeft enkel winkels in Duitsland :(. Ik hoop dat ze snel hierheen komen. Deze halve liter badschuim kost er 1,95 euro.

Gaan jullie ook shoppen voor Balea als je in Duitsland bent?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge