Etos Shower Foam in Jasmine & Vanille

Hoi hoi,

IMG_20160529_114012_BURST001_COVERSoms is het zo leuk om te verjaren. Ik ben zo iemand die bij elke beautywinkel waar ik kom, een klantenkaart vraagt. In de periode van je verjaardag vertaalt zich dit meestal in enkele gratis producten of leuke kortingen. Zo was het ook bij Etos. Daar kreeg ik een bon om uit drie verschillende producten te kiezen. Ik moest natuulrijk voor de shower foam gaan. De shower foam komt in verschillende geuren en ik ontving de versie met jasmijn en vanille.

Etos Botanical Boost

IMG_20160529_114020_BURST001_COVERBotanical Boost is een collectie producten die Etos een tijdje geleden lanceerde. Ze willen met deze producten je huid en stemming verwennen met de energie van planten. Ze kozen zes planten uit die dor hun werking een boost geven aan je lichaam. Deze zijn verdeeld over drie verschillende lijnen: Lime & Mint, Elderflower & Raspberry en Jasmine & Vanilla. In de gehele collectie zitten 25 producten. De verpakkingen vind ik voor zo’n betaalbare producten heel mooi vorm gegeven.

Verpakking en ingrediëntenIMG_20160529_114047_BURST001_COVER

De shower foam komt in een grote verpakking van 200 ml. Deze zijn heel erg stevig en ik hou van hun mat witte verpakking met een gouden en zwarte dop. Deze zijn heel erg herkenbaar en zien er natuurlijk, en elegant uit.IMG_20160529_114037_BURST001_COVER

Wauw, er zit geen SL(e)S in dit schuim. Dat had ik eigenlijk niet verwacht. Er zit wel een twist op, want deze bevat Ammonium Lauryl Sulfate.

Mijn ervaringIMG_20160529_114118_BURST001_COVER

Wanneer deze schuim uit de fles komt, voelt hij heel erg stevig aan. Hij smeert echter goed uit, en wanneer je deze blijft inwerken, zal het schuim uiteindelijk volledig verdwijnen en intrekken.

De geur van dit schuim vind ik heerlijk. Het is een ontspannende geur, waarbij je vooral jasmijn waarneemt. De vanille is een soort van nageur.

Eenmaal gebruikt, voelt mijn huid zacht aan en niet echt uitgedroogd. De geur bleef ook nog een tijdje op mijn huid hangen. Dat vind ik altijd super als douchegels dit doen!

Waar kun je deze Etos shower foam vinden en hoeveel zal deze kosten?

De naam zegt het natuurlijk zelf. Je kunt deze producten enkel vinden bij de Etos. Dat wil zeggen: op naar Nederland! Daar kost een fles van deze shower foam 4.99 euro.

Wat is jullie favoriete Botanical Boost product van Etos?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge