Axe Styling Urban Creative Look Flexible Paste

Hoi hoi,

IMG_20160529_114605_BURST001_COVERIk wil natuurlijk ook mannenproducten reviewen op mijn blog, maar dat lukt niet altijd even gemakkelijk. Sommige producten kan ik zelf niet testen. Zelf gebruik ik nooit klei, paste of gel in mijn haren, dus ik moest op zoek naar een  geschikt slachtoffer. Gelukkig heb ik  een vrijwilliger gevonden en vandaag kan ik jullie iets meer vertellen over deze paste van Axe Styling.

Axe Styling Urban Creative Look Flexible PasteIMG_20160529_114617_BURST001_COVER

Axe belooft dat we hier een nonchalante haarlook mee kunnen maken. Perfect in model brengen en vorm geven aan het haar zouden perfect mogelijk moeten zijn.

Verpakking en ingrediëntenIMG_20160529_114630_BURST001_COVER

De paste zit in een stevige matzwarte verpakking. Het volume van de pot verwonderd mij wel, want ze bevat 130 ml. Ik zou eerder 150 ml of 100 ml verwachten, maar des te beter hé dat het geen 150 ml is. Na opening is de pasta een jaartje houdbaar.

Aqua, petrolatum, cera alba, stearic acid, PVP, glycol stearate, glyceryl stearate, steareth-21, PEG-100 stearate, propylene glycol, tridecyl trimellitate, butylene glycol, cetyl alcohol, disodium EDTA, DMDM hydantoin, iodopropynyl butylcarbamate, magnesium aluminum silicate, parfum, quartz, stearamide AMP, alpha-isomethyl ionone, butylphenyl methylpropional, coumarin, eugenol, limonene, linalool, CI 17200, CI 42090, CI 77891

Ik heb zelf niet onmiddellijk iets aan te merken op deze ingrediënten. Mijn kennis voor sommige van deze ingrediënten is te weinig. Als jullie willen kan ik hier wel iets meer over opzoeken?

De ervaringenIMG_20160529_114657_BURST001_COVER

Laten we beginnen met het goede nieuws: eenmaal aangebracht blijft deze paste je haar perfect in model houden. Mijn vrijwilliger vond echter het aanbrengen van deze paste wel een uitdaging. Het had een beetje de nadelen van zowel klei als gel. Hij vond het erg moeilijk om de paste uit de pot te halen (zoals klei), maar eenmaal uit de pot gehaald was het een erg plakkerig product (zoals gel). Het is dus even werken om dit product aan te brengen.

Waar is deze paste van Axe Styling te koop en hoeveel kost deze pasta?

Axe Styling kun je aankopen bij de meeste drogisten en supermarkten. Daar zal je ongeveer 4.7 euro betalen per pot.

Verkiezen jullie gel, paste of klei?

Een gedachte over “Axe Styling Urban Creative Look Flexible Paste”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge