W7 The Cheeky Trio

Hoi hoi,

Op het I Love Beauty Event kocht ik enkele W7 producten, maar ik heb deze lang nog niet allemaal getest en geprobeerd. Laatst viel mijn oog op het The Cheeky Trio van w7. Dit is een palette die een bronzer, blush en highlighter bevat.

W7

W7 is ontstaan in 2002. Het werd ontwikkeld door twee mannen in West Londen. Hun doel was dat iedere vrouw toegang zou hebben tot een groot aantal make-upproducten, maar daarvoor niet te diep in haar buidel moest tasten. Vandaag is die droom nagenoeg in realiteit omgezet. Het merk is doorheen de jaren gegroeid en kan ondertussen beroep doen op een collectie van meer dan 500 make-up producten. De make-up gaan van nagellak tot foundation, van lipsticks tot oogschaduw en hierbij is zelfs rekening gehouden met de donkere huidjes.

W7 The Cheeky Trio

Het The Cheeky Trio palette bevat gepresste poeders in de vorm van een bronzer, blush en highlighter. W7 belooft dat deze poeder hooggepigmenteerd zijn en dat ze makkelijk blenden en bij alle huidtypes staan. Volgens hen zitten de poeders in een handige verpakking doordat je maar één palette/product meemoet nemen.

Verpakking en ingrediënten

Ik wil het bij dit palette eerst en vooral hebben over de verpakking van dit palette. Het ziet er heel mooie uit en het is even groot als hun metalen oogschaduwpalettes. Het ziet er vrij stevig uit doordat deze van metaal is. Ik neem echter graag mijn gezichtspoeders mee in mijn tas. Daarvoor is de verpakking echter helemaal niet handig. Het is hiervoor veel te groot… Ik zou dit toch anders opgelost hebben denk ik.
Het palette bevat 21 gram, wat wil zeggen dat je wel 7 gram per kleur krijgt. Dat is veel voor deze prijs!

Mica, Talc, Magnesium Stearate, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Phenoxyethanol/Ethylhexylglycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Diethylhexyl Syringylidenemalonate/Caprylic, Capric Triglyceride, Parfum, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Iron Oxide Yellow, Iron Oxide Black, D&C Red 6NA. Salt, Iron Oxide Red, Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone, Isopropyl Isostearate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Petrolatum, Phenoxyethanol/Ethylhexylglycerin, Parfum, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene

Mijn ervaring

Ik heb dit cheeky trio nu een aantal keer gebruikt. Zelf ben ik echt dol op de bronzer en de blusher. Bronzers zijn meestal te warm voor mijn huidtint, maar met deze kleur valt dit heel goed mee. De roze tint van de blusher heeft een verjongend effect op mijn huid. Het lijkt net of ik van een verfrissend rondje joggen op een koude dag terug binnen kom. Daarenboven blijft deze heel goed zitten, maar blend ze ook goed in mijn huid.

De highlighter is minder mijn favoriet, maar dat is persoonlijke voorkeur. Highlighters moeten voor mij een heel mooie en aanwezige glans bevatten. Deze zorgt echter meer voor een verlichtend, maar niet glanzend effect.

Waar is W7 te koop en hoeveel kost dit The Cheeky Trio?

W7 is te koop op Make-Up Musthaves of bij de Make-upspot. Voor dit palette moet je ongeveer €10 neertellen.

Wat vinden jullie van de grootte van dit palette?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge