Essence Bring On The Lashes Collection

Hoi Hoi,

Deze maand komt Essence met een extravagante collectie op de markt. Met hun Bring on the lashes collectie willen ze iedereen extravagante oogmake-up laten creëren. In de collectie zitten er 6 sets speciale nepwimpers. Ik mocht er zelf drie ontvangen vanhet merk. Ik heb zelf echter al tijden geen nepwimpers gedragen. Ik ben de truk van het aanbrengen wat verleerd. Bijgevolg heb ik geen aan foto’s toegevoegd aan deze collectie.

Ik ontving zelf de Mermaid Lashes, de Leo Lashes en de Glamour Lashes. Zelf denk ik dat de glamour en drama lashes het meest draagbaar zijn in deze collectie.

Fairy Lashes

Dit zijn de enige nepwimpers in een andere kleur. Ik denk dat ik ze het beste kan omschrijven als paarse, ombre nepwimpers. Ze zijn fabelachtig en frêle als een fee. De nepwimpers zijn extra lang om je ooglook om te vormen in een sprookjeslook.

Mermaid Lashes

Ik denk dat dit mijn favoriete wimpers zijn van de collectie. Het zijn sexy wimpers, maar bovenop zijn ze besprenkeld met leuke glitters. Deze glitters zijn paars en turquoise, waardoor je zo de zee in kunt duiken met je mede-meerminnen.

Drama Lashes

Drama lashes: de naam zegt het zelf. Het zijn wimperplukjes die schijn en puntig uitlopen. Drama!!!

Glamour Lashes

Deze zijn volgens mij het meest draagbaar van de collectie. Het zijn fijne en zeer dicht op elkaar gepakte wimpers. Het resultaat is een blik vol verwondering met veel volume en glamour.

Doll Lashes

Dit is volgens mij het soort wimpers waar ik zelf minder mee sta, hoewel ze er wel leuk en speciaal uitzien. Het zijn verschillende plukjes op een gemeenschappelijke band van verschillende dikte. Dik en dunne plukjes wisselen elkaar effect. Het resultaat heeft extra volume net als prachtige poppenoogjes.

Leo Lashes

Dit zijn de nepwimpers waar ik het meeste van op keek. Het zijn wimpers vergelijkbaar met een mengeling van de ook van de mermaid lasjes en de glamour lashes vind ik. Als extra is er nog een luipaardprintje op de wimpers aangebracht. Wat zullen deze een speciale look geven.

Waar zijn deze nepwimpers te koop en hoeveel kosten ze?

Deze nepwimpers komen uit de trendcollectie van Essence voor januari. Per set van deze wimpers betaal je slechts 2,99 euro. In deze prijs is ook een flesje lijm inbegrepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge