W7 Strobe & Go Strobing Stick

Hoi Hoi,

Een hele tijd geleden werd ik uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de Estetika beurs. Daar was ook een grote stand aanwezig van het merk W7. Ik ken het merk al een tijdje en was benieuwd aan de toevoegingen aan hun assortiment. W7 is een merk die zeer betaalbare make-up aanbied en vaak ook geïnspireerd wordt door hype producten. Ze creëren vaak dupes voor deze producten. Ik besloot enkele producten mee te nemen, waarvan ik jullie er vandaag al eentje wil tonen, namelijk een strobing Stick.

W7 Strobe & Go Pink Light Strobing Stick

Dit is een kleine strobing stick die handig mee kan in de handtas. Je kunt het gedurende dag op alle bekende highlighting plaatsjes aan te brengen, zoals de jukbeenderen of het puntje van de neus. De stick is verkrijgbaar in twee kleuren. Zelf bezit ik de koelere kleur, namelijk Pink Light.

Verpakking

De strobing stick zit in een zwarte, plastieken en dikke potloodhuls. De op heeft de kleur van de highlighter. De strobing stick bevat 5 gram en deze is anderhalf jaar houdbaar

Mijn ervaring

Bij het swatchen zie je onmiddellijk een prachtige glans. Wat echter nog belangrijker is dat deze glans niet van een chunky glitter afkomt maar een prachtige metallic glans in het product.

Het product wrijft makkelijk uit, waardoor je een mooi effect krijgt op het gelaat. Ik vind alleen dat het product moeilijker van de stick afkomt, dan verwacht. Voor het mooie ga ik zelf graag een aantal keer heen en weer met de stick.

Ik vind het effect echter heel mooi en ben zeker tevreden over deze stick. Op de bovenstaande foto heb ik de highlighter op het topje van de neus aangebracht. Ik ben zeer blij dat ik deze gekocht heb en deze verdwijnt nu in mijn handtas. Het is zo gemakkelijk dat je niet én een poeder én een kwast moet meenemen, maar dat dit stickje volstaat.

Waar is W7 te koop en hoeveel kost deze strobing stick?

W7 is te koop op verschillende webshops. Ik denk dat ze in Nederland zelfs hun eigen webshop hebben. Voor deze stick betaal je er 3,95 euro. Dat is natuurlijk heel erg betaalbaar voor deze stick.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge