The Body Shop Mango Body Butter

Hoi hoi,

Vandaag open ik het 8ste doosje van de adventskalender. Het is een wat groter doosje, dus ik was enorm benieuwd om te zien wat er in zat.

Er zat een mini Body butter in het doosje met de geur van Mango. Deze komt heel goed van pas nu, want mijn huid is er jeukerig, trekkerig en droog op bepaalde plekken tijdens deze zwangerschap. Ik ben benieuwd of deze mij wat kan helpen.

De Bodybutter is een stevige boter. Je kunt perfect een nootje uit het potje nemen. Door de warmte van de huid smelt de boter lichtjes waardoor hij makkelijk uit smeert. De geur van de boter vind ik heerlijk, maar ik ben dan ook dol op mango. De geur is niet synthetisch maar heerlijk licht en zoet. Ook leeft mijn trekkerige huid er duidelijk vanop.

Om maar even mee te geven. Ik gebruik dit potje nu een weekje en hij is bijna op. Het is natuurlijk maar een mini, en moest ik niet zoveel voorraad hebben, zou ik deze Bodybutter onmiddellijk bij kopen.

Deze Bodybutter is beschikbaar in twee formaten. Er is een mini van 50 ml en een full size van 200 ml. Deze kosten 6 euro en 18 euro respectievelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge