River Island Addison Scarf Rhode Island Riviera

Hoi hoi,

DSCF7138-1

Tijdens de persdagen kreeg ik deze sjaal van McGregor kado. Het is een superstoere sjaal met rode, witte en blauwe kleur. Hierboven op is een zwarte tekening aangebracht.

DSCF7139 DSCF7144

Zelf dacht ik eerst dat deze sjaal niet zo mijn datje ging zijn. Ik ga meestal voor de mooi vrouwelijke modelletjes. Deze sjaal is heel groot. Dat vind ik alvast een mooi pluspunt. Hierdoor kun je je er makkelijk helemaal gaan inwikkelen. De randjes zijn afgewerkt met goudgelen kwastjes. Daarenboven is er ook elegant een klein metalen plaatje aangebracht, waarop het merk staat. Dat vind ik altijd leuk, dat het merk er niet in het groot opstaat. Anders ben je zo’n merksnobje lijk. Zo wil ik zelf niet aanzien worden. Deze details maken de sjaal voor mij toch vrij elegant.

Mijn vriend vind het model zelf niets. Deze winter is het zeer koud, waardoor deze kleuren er toch weer perfect bijhoren. Het heeft wat tijd gevraagd, maar uiteindelijk heeft deze sjaal toch mijn hart gestolen. Deze combineer ik vaak met mijn Fragile sjaal in deze koude dagen. Dan ben ik gewoon niet in staat een koude hals te krijgen. Heerlijk!

DSCF7141DSCF7143

 

Deze sjaal is van Mc Gregor. Online kon ik ze niet direct vinden. Voor deze sjaal betaal je 59.95 euro. Dat vind ik vrij duur. Zelf heb ik het er waarschijnlijk niet voor over. Maar nu ik hem heb, draag ik hem toch graag.

Hebben jullie 60 euro over voor een mooie sjaal?

0 gedachten over “River Island Addison Scarf Rhode Island Riviera”

  1. Deze sjaal ligt bij mij ergens in een kast omdat ik hem ook wat groot vind, misschien moet ik hem toch eens een kans geven. Ik schrok ook wel toen ik na de persdagen het prijskaartje zag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge