Only You Green Tea & Aloe Shower Cream

Hoi hoi,

Tijdens de persdag van ICI Paris XL werd hun nieuwe lijn Only You badproducten voorgesteld en daar wil ik jullie vandaag graag iets meer over vertellen.

Only You Bath & Bodyp1020825

Geluk kun je vinden in de kleinste dingen, zo ook een heerlijk ontspannend bad of in mooie kleuren. Only You gelooft hier al jaren in en hun missie is om een lach op je gezicht te plakken. Elke dag is een nieuw begin, een nieuwe kans om ten volle te leven.

Only You wil je met zijn nieuwe collectie verrassen met een bont gamma aan lichaamsproducten in leuke texturen met heerlijke geuren en prachtige en vrolijke verpakkingen.

Only You heeft deze producten ontwikkeld zodat ze geschikt zijn voor alle huidtypen en dat er geen parabenen in de producten zitten.

Met deze nieuwe collectie kun je je badritueel afstemmen op je humeur:

  • Geel – Mango & Vanille – #Hapiness
  • Oranje – Granaatappel & Sinaasappel – #GoodMood
  • Roze – Klaproos & Lelie – #Passion
  • Groen – Groene thee & Aloë Vera – #Freshness
  • Paars/Blauw – Freesia & Tangerine – #Fun
  • Blauw – Ginkgo & Mandarijn – #Energy

Green Tea & Aloë lijn

p1020830

Ik ontving zelf een tube van de shower gel. Dit is het reisformaat horende bij deze lijn en zal as such ook te koop zijn.

De Green Tea & Aloë lijn staat voor verfrissing. Het duo zorgt voor pit, maar is tegelijkertijd fris en dynamisch. Je zal genieten in een zee van energie en natuur.

De geur is opgesteld net als een parfum uit verschillende noten. De topnoten bestaan uit citrusaccenten en aloë vera. Daarna gaat hij over naar de hartnoten van lelietje van dalen, roos, oranjebloesem en thee. Tot slot kom je in basisnoten van musk en amber.

De lijn bestaat uit verschillende producten:

  1. Shower Cream in 300 ml (5.95 euro) en 75 ml (2.95 euro)
  2. Bad- en douchegels in 300 ml (5.95 euro)
  3. Bodyscrub in 200 ml (4.95 euro)
  4. Bodylotion in 200 ml (4.95 euro)
  5. Handzeep in 300 ml (pompflacon, 5.95 euro)
  6. Handlotion in 300 ml (pompflacon, 5.95 euro)

Verpakking

p1020831

Ik vind zelf de verpakking van de full-size van deze shower cream veel mooier. Hierboven zie je het ‘mini’ formaat. Geschikt om mee te nemen op reis. In deze tube zit 75 ml. In de full size zit 300 ml. Deze zit in een diamantvormige fles. Zo’n fles zag ik zelf nog niet eerder. Het is ook handig dat je deze fles op z’n kop kan bewaren. Jippie, dat betekent niet meer sukkelen met een fles in een hoek van de douche zetten, zodat de restjes toch maar naar beneden zouden lopen. Ik vind de verpakking zelf erg geslaagd.

Mijn ervaringp1020832

Laten we alvast beginnen met de geur van deze shower cream, want ik vind deze vrij uniek. Het is een geur die ik nog niet eerder rook en ik heb er ook geen associatie mee als ik deze ruik. Hij is perfect geschikt voor zowel mannen als vrouwen en hij is heel erg fris. Hij heeft een opkikkerend effect bij mij, wanneer ik hem ’s morgens gebruik.

Bij gebruik heb je maar een heel klein beetje nodig om de geur goed waar te nemen. Bij het wrijven, begint deze licht te schuimen, maar niet heel veel. Dat doet mij vermoeden dat er niet heel veel SL(e)S in zit. Dat weet ik zelf echter niet, want ik kon voorlopig nog geen ingrediëntenlijst voor deze douchegel terug vinden. De geur bleef na het afspoelen nog een hele tijd op mijn huid hangen en deze voelt ook niet uitgedroogd aan. Ik ben alvast tevreden.

Hebben jullie deze collectie reeds gezien in de winkel? Hij zou nu een weekje te koop moeten zijn.

Een gedachte over “Only You Green Tea & Aloe Shower Cream”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge