Waterdrop

Hoi hoi,

De ice tea smaken

Degenen die mij kennen, weten dat ik absoluut geen water drinker ben. Ik drink heel veel Cola zero, maar water kan mij niet bekoren. Ik wil mijn kindjes echter de best mogelijke start geven, dus ik ga op zoek naar alternatieven.

De limited editions

Laatst probeerde ik waterdrops nog een nieuwe kans te geven.

Één tijd geleden profiteerde ik van een bestelling bij de Albert Heijn om twee doosjes te bestellen in de smaken Boost en Love. Deze probeerde ik toen, maar dat was het niet helemaal.

Tijdens mijn zwangerschapsverlof deed ik een grote schoonmaak in huis en kwam ik deze blokjes tegen. Ik besloot deze nog eens te proberen, maar anders. Ik dacht na waaraan de mismatch zou kunnen liggen. De waterdrops ging ik even testen met een kleiner fles. Dus meer drop per hoeveelheid water. Oorspronkelijk gebruikte ik een normale Soda stream fles. Dit was echter te veel water en de smaakjes waren amper waar te nemen. Nu nam ik een kleine Soda stream fles en gebruikte ik ongeveer 600 ml water voor 1 blokje. Wat een verschil gaf dit. Nu gebruik ik deze blokjes veel liever.

De ‘reguliere’ smaken

Naast de blokjes heb ik ook hun app geïnstalleerd op mijn gsm. Hierin kun je je drinken bij houden en dit stimuleert mij om meer te drinken.

Via de app, maar ook met bestellingen op de website kan je punten sparen. Deze punten kun je inwisselen voor leuke waterdrop accessoires. Nog een extra stimulans om water te drinken. Ik spaar alvast voor een steel fles met een Lucy dop.

Tijdens black Friday besloot ik een bestelling te doen en nog 5 extra smaakjes te bestellen. Hopelijk vallen deze ook in de smaak. Op dit moment vind ik Love lekkerder dan Boost, maar beide vind ik ze wel goed. Daarenboven krijg je bij genoeg besteld ook vaak toffe cadeautjes, denk een drinkfles…

Ook Ben ik bij een bezoek aan het werk even via de winkel gepasseerd. Daar bracht ik alvast 20 lege cupjes terug – voor punten – , maar ik kocht ook de ontbrekende smaakjes, behalve de sport en energie versies. Bij elke bestelling kreeg ik ook een mooie fles en een goodie (een andere dop en kousen).

Als jullie geïnteresseerd geraakt zijn, kan je de onderstaande link gebruiken.

Waterdrop Vriendenlink

Hiermee kan ik nog wat extra punten sparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge