The Body Shop Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask

Hoi hoi,

Jippie, een vakje met een voor mij nog onbekend product, namelijk het Nicaraguan Coffee Intense Awakening mask. Ik moest even opzoeken wat deze zou doen voor de huid.

De Body Shop belooft met dit masker een energieboost voor de huid. Nadien moet de huid opgefrist ogen met minder zichtbare poriën. Alles zodat je er uitgeruster uit ziet. Als mama van half jaar oude baby kan ik dit zeker gebruiken.

Ik ontving een reisformaat van 15 ml. Dit potje oogt heel elegant en is heel makkelijk mee te nemen in de toilettas.

Bij het aanbrengen komt mij een zoete geur tegemoet. Het doet mij denken aan een mix van koffie en warme chocolademelk. Ergens vind ik het wel een aangename geur. Ik besluit het masker op een zijde van mijn gezicht aan te brengen, zodat ik het verschil kan voelen. Bij het aanbrengen word ik meteen verrast. Het masker voelt warm aan en dit blijft zo gedurende de volledige tijd dat ik het op heb.

Na een 10-tal minuutjes heb ik het masker van mijn gezicht gewassen.

Mijn huid bleef nog een tijdje natintelen, maar voelde wel zachter aan. Totaal onverwacht leken mijn poriën inderdaad minder opvallend. Ik kan niet echt verklaren hoe het komt. Waarschijnlijk was de kleur wat egaler geworden.

Deze maskers zijn te koop bij de Body Shop. Er zijn twee formaten beschikbaar, namelijk 15 ml en 75 ml. De laatste kost 22 euro, terwijl het reisformaat niet los te koop is momenteel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge