Kruidvat Originals Rozenwater

Hoi hoi,img_20161227_152107

In mijn goodiebag van de Beauty Day vond ik ook een product uit de Originals lijn van Kruidvat. Het is hun befaamde rozenwater. Deze kan gebruikt worden om de huid te reinigen, maar ook om de huid op te frissen.

Verpakking en ingrediëntenimg_20161227_152125

Het rozenwater doet mij denken aan de bekende bruine flesje van de apotheker van vroeger. Het zijn glazen, stevige flessen die stevig in de hand liggen.  Als ik mij niet vergis zijn deze flessen veranderd. Het etiket doet mij ook denken aan die tijden en daar hou ik van. In de fles zit 300 ml.  Deze lijn van het Kruidvat bestaat al sinds 1975. Rozenwater is een milde reiniging voor de huid.img_20161227_152134

Aqua, Propylene Glycol, Alcohol Denat, Rosa Centifolia Flower Extract, Phenoxyethanol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzoic Acid, Dehydroacteic Acid, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Sodium Hydroxide, Ethyèlhexylglycerin

Ergens vind ik het wel jammer dat er parfum in dit rozenwater zit. Dit had ik niet verwacht, zeker omdat dit een milde reiniger zou moeten zijn. Gelukkig staat dit ingrediënt dan ook bijna helemaal op het einde van de lijst. Het rozenwater is zo dik en vloeibaar als water. Hierdoor trekt deze makkelijk in om de huid.

Mijn ervaring img_20161227_152200

Dit rozenwater werkt verrassend goed. Hij krijgt het grootste deel van mijn mascara makkelijk weg en het prikt niet in mijn ogen. Ook voelt mij huid nadien niet trekkerig aan, wat ik bij andere reinigers soms wel kan hebben. Ik begin de charme van Rozenwater hierdoor een stuk beter te begrijpen.

Waar is dit Rozenwater te koop en hoeveel kost het?

Zoals ik eerder zei, zit dit rozenwater in de Originals lijn van het Kruidvat. Bijgevolg moet je dus ook een bezoekje brengen aan de meest dichte Kruidvat wanneer je deze reiniger op de kop wilt tikken. Deze grote fles van 300 ml kost er slechts 1.99 euro! Dat is echt geen geld voor een goed werkend product.

Rennen jullie ook naar het Kruidvat achter een fles van dit rozenwater?

2 gedachten over “Kruidvat Originals Rozenwater”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge