Themae Paris Cérémonie Matifiante

Hoi hoi,

_mg_7195Tijdens de Estetikabeurs kreeg ik een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Daarin zat een crème van het merk Themae Paris. Ik was zelf nog niet bekend met dit merk, dus ik was er erg benieuwd naar geworden.

Themae Paris

_mg_7194Themae is de Japanse naam voor de voorbereiding van thee. Het symboliseert een streling voor de zintuigen en het plezier die tot leven komt door het ondergaan van verschillende behandelingen. Het merk is geïnspireerd door de kunst van thee en gebruikt deze plant op duizenden manieren gaande van subtiele aroma’s en heerlijke texturen.

Themae Paris leeft dan ook volgens 4 belangrijke kernwaarden:

  • Service: Themae wil je omringen met hun kennis en alle voordelen van hun behandelingen meegeven.
  • Respect: Themae heeft respect voor de persoonlijke ruimte
  • Innovatie: ze proberen hun producten ten alle tijde te verbeteren
  • Resultaten

Cérémonie Matifiante

 

_mg_7222Deze crème heeft een zacht en lichte textuur. Ze combineert de voordelen van paarse rijst en een complex van 4 theeën. Paarse rijst wordt in Chinese medicijnen gebruikt voor hun anti-ontstekingswerking. Het resultaat is een zuivere en zachte huid. De crème is geschikt voor de gemengde en vette huid. Daarenboven bevat deze crème soya en deze zal het vormen van rimpels verminderen, samen met het theeëncomplex. Deze crème kun je zowel als dag- en nachtcrème gebruiken.

Verpakking en ingrediënten

_mg_7226De crème zit in een matglazen pot. Dat vind ik jammer, wat dat wil zeggen dat er licht bij de actieve ingrediënten van je crème kan komen. Normaal betekent dit dat deze actieven sneller worden afgebroken. De dop is van plastiek in een glanzend bruin. Dit vind ik zelf iets goedkoper aanvoelen en ik had hier voor een steviger plastiek gekozen denk ik. In de pot zit 50 ml en deze is 15 maanden houdbaar.

_mg_7217Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Coconut Acid, Polymethyl Methacrylate, Pentaerythrityl Distearate, Propanediol, Glycerin, C20-22 Alkyl Phosphate, C20-22 Alcohols, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Coco-Caprylate/Caprate, Phenoxyethanol, Polyacrylate-13, Sodium Salicylate, Butylene Glycol, Ethylexylglycerin, Parfum, Polyisobutene, Lecithin, Chlorphenesin, Inulin Lauryl Carbamate, Sodium Hydroxide, Disodium Edta, Sodium Dehydroacetate, Alcohol, Bakuchiol, Behentrimonium Chloride, Pentylene Glycol, Oryza Sativa Extract, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 20, Polysorbate 60, Carbomer, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Isopropyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Linalool, Limonene, Alpha-isomethyl ionone, Benzalkonium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citronellol, Eugenol, Sorbic Acid, Aspalathus Linearis Leaf Extract, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7

Mijn ervaring

_mg_7229

De crème zelf is stevig, maar smeert makkelijk uit. Daardoor trekt ze makkelijk in de huid. Bij het aanbrengen lijkt het ook of er een lichte korrel in de crème zit. Hierdoor wordt de huid ook heel lichtjes gescrubd. Deze korrel is echter helemaal niet aggresief, dus ik denk dat je niet bang moet zijn voor irritatie van de huid.

Deze crème had bij mij een erg raar effect op de huid. Het leek wat in velletjes samen te troepen. Hierdoor moest ik mijn huid nadien nog eens goed afvegen. Het resultaat was echter een mooie en zachte huid. Ik ga deze nog net iets langer moeten proberen, want ik hoop dat het velletjes effect verdwijnt…

Waar is Themae Paris te koop en hoeveel kost deze cérémonie matifiante?

Themae kun je onder andere aankopen op hun webshop. Deze crème kost er 68 euro. Pfieuw, dat is niet goedkoop, maar je betaalt natuurlijk ook voor het luxegevoel.

Waren jullie al bekend met dit merk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge