Lush Snow Fairy Shower Gel

Lush, het is een merk waar ik van hou. En dat merk heeft een product in elke kerstperiode waar velen dol op zijn, namelijk hun shower gel in de geur Snow Fairy. Ik was hier zo benieuwd naar geworden, dat ik besloot ook een flesje op de kop te tikken. Lush verkoopt zijn douche gels in 3 verschillende formaten en ik koos de kleinste uit.

Lush Snow Fairy Shower Gel

_mg_7234

Snow fairy is een superzoete showergel. Hij heeft de geur van suikerspinnen, bubblegum en bevat prachtige glitters. Deze shower gel kun je op elk moment van de dag gebruiken en de kleur maakt je meteen heerlijk happy.

Verpakking en ingrediënten

_mg_7239

De shower gels van lush zijn te verkrijgen in 4 formaten. Ik heb zelf een flesje van 100 gram. Flessen van 250 gram en 500 gram zijn ook te verkrijgen. Er is zelfs een fles van 1 kg te verkrijgen. Wauw, dat is echt een bomvolle fles. Deze shower gels zijn ongeveer 14 maanden houdbaar._mg_7241

Water (aqua), Natrium Laureth Sulfaat, Glycerine, Natrium Cocoamphoacetaat, Laurylbetaïne, Parfum, Synthetische Musk, Titanium Dioxide, Calcium Natrium, Borosilicaat, Tinoxide, Alpha-isomethyl-ionone, Limonene, Kleurstof 17200, Kleurstof 45410 (CI 45410), Kleurstof 45380:3 (CI 45380:3)

Mijn ervaring

_mg_7237

Mij doet deze geur echt denken aan van die typische Gentse cuberdons, waar de binnenkant gewoon uitoozt. Hij is zo heerlijk zoet. Ik gebruik deze shower gel heel erg graag, maar ik kan deze wel niet elke dag te gebruiken. Er zijn dagen dat ik deze showergel net dat ietsje te zoet vind, maar meestal vind ik deze top. Ergens vind ik het jammer dat ik maar een flesje van 100 gram gekocht heb, maar ik heb nog zoveel staan. Dat moet ik eerst even opmaken, hoewel het zijn solden… Hmmm, verleidelijk. We shall see.

Waar is Lush te koop en hoeveel kost deze shower gel?

Lush producten kun je aankopen in hun winkels en natuurlijk op een webshop. Belgen kunnen zowel terecht op hun Engelse als hun Nederlandse webshop. Dat is erg handig, want zo kun je vergelijken waar je goedkoopst uitkomt. Zo heb je dat de producten in Engeland soms iets goedkoper zijn, maar er zijn hogere verzendkosten….

Deze shower gel is te verkrijgen in 4 formaten, zoals ik al zei

  • 100 gram –      3.98 euro
  • 250 gram –      7.98 euro
  • 500 gram –   12.48 euro
  • 1 kilogram – 19.98 euro

Is Snow Fairy shower gel ook een van jullie favorieten?

Een gedachte over “Lush Snow Fairy Shower Gel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge