Yves Rocher Le Baume Liquide in 09

Hoi hoi,

Yves Rocher is ride a green wave. Ze herbedenken al hun verpakkingen, zodat ze minder plastiek gebruiken. Zo ook hun lippenlijn.

Yves Rocher Rouge Vertige Lipglossimg_20161227_162406

Yves Rocher gebruikt kersenolie in hun lipproducten. Deze olie is volgens hen de innovatie in Plantaardige Cosmetica. Deze olie heeft belangrijke voedende eigenschappen. Met deze lipglossen krijg je zowel glossy als voedende lippen. De lipgloss is verkrijgbaar in 14 verschillende tinten.knipsel

Verpakkingimg_20161227_162504

De lipgloss zit in een tube van 7 ml. Het product is nagenoeg hetzelfde als het oude product maar de kop lijkt er afgekapt. Hierdoor hebben ze, schat ik in, ongeveer een derde plastiek van de originele verpakking bespaard. img_20161227_162524_burst001_cover

De applicator in deze tube is een doefoot. Hierdoor kun je niet super precies de lipgloss aanbrengen, maar dat is natuurlijk geen probleem met een ligloss.

Mijn ervaringimg_20161227_162615

Op deze foto heb ik onderaan de lipgloss aangebracht. Deze zorgt voor een erg mooi glans op de lippen. Jammer genoeg zie je de mooie kleur in de tube niet volledig terug op je lippen. De kleur is iets transparanter en het zorgt voor een mooie lichte tint op de lippen.

Ik ben zelf niet zo’n lipgloss drager. Zelf hou ik niet echt van het plakkerige gevoel op de lippen. Dat heeft deze lipgloss echter totaal niet. Deze plakt niet en blijft nog steeds vrij goed zitten. Ik ben erg tevreden over deze lipgloss. Zelf ben ik nu erg benieuwd naar de andere kleuren. Hopelijk zit er ook een donker kleurtje in de collectie, die perfect is voor deze periode van het jaar. Als ze in de schappen liggen, ga ik zeker een kijkje nemen in de collectie. Ik kan niet onmiddellijk terug vinden wanneer ze opgenomen worden in de collectie, maar ik vermoed dat ze in februari in de winkels liggen.

Waar is Yves Rocher te koop en hoeveel kost deze lipgloss?

Deze lipglossen kun je natuurlijk kopen bij Yves Rocher. Zij hebben een webshop online, maar je kun ook in hun winkels een kijkje nemen. Deze lipgloss zal 13,90 euro kosten.

Een gedachte over “Yves Rocher Le Baume Liquide in 09”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge