ICI Paris XL Homme TravelKit

Hoi hoi,

p1020125Een hele tijd toonde ik dat ICI Paris XL een reissetje voor vrouwen ontwikkeld had. Ik vind dat setje heel handig om mee te nemen in mijn valiesje als ik moet overnachten in Nederland voor het werk. ICI Paris XL vergat echt ook niet de mannen. Ze hebben ook voor hen een setje ontwikkeld. Hierin zit een reinigingsgel, een scheerschuim en een aftershave balsem.

Verpakking en ingrediëntenp10201311

Ik hou zelf enorm van de look van deze flesjes. Door het grijze en ‘de metalen vloer’ opdruk zien deze flesjes er heerlijk stoer uit. Ook de zilveren doppen kunnen hier geen afbreuk aan doen. De reingingsgel en de aftershavebalsem komen in een tube van 30 ml. Van het scheerschuim zit er een iets groter flesje in en deze bevat 50 ml. Deze producten zijn allemaal een jaartje houdbaar.

p1020137De gezichtsreinigingsgel reinigt de huid intensief. De gels is verrijkt met moringa-extract en reinigt hierdoor de huid zonder deze uit te drogen. De panthenol zal de huid verzachten en irritatie voorkomen.

p10201402

Het Comfort Scheerschuim verzacht en lift het haar, zodat het scheermes gemakkelijk over de huid kan glijden. Daarenboven bevat het schuim extra zuiver gletsjerwater en panthenol. Deze verzachten de huid en voorkomen irritatie.p1020135De aftershave balsem is ook verrijkt met gletsjerwater, maar er zit ook salie in. Deze gaan de huid hydrateren en kalmeren na het scheren. Hierdoor moet deze onmiddellijk verzacht worden. Het resultaat? Een gehydrateerde, gladde en zachte huid.p1020127

Ik ga de ingrediënten hier niet neerpennen. Je kunt ze hierboven lezen op de foto. Als je deze even openklikt, word hij groter en zal het iets groter zijn.

Waar is deze travelset te koop?

Deze travelset is bedoeld voor mannen. Hij is te koop bij ICI Paris XL. Door zijn formaat kan de set makkelijk meegenomen worden op het vliegtuig. Voor het setje betaal je 12.95 euro.

Houden jullie van dit soort travelsets?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge