Beauty Kitchen Inspire Me Bath Oil

Hoi hoi,

In december kreeg ik de gelegenheid om de oprichtster van Beauty Kitchen te interviewen. Dit interview ging normaal vandaag online komen. Omwille van technische redenen bleek dit gehele interview echter verdwenen van mijn blog. Vreselijk. Ik had hier ook heel lang aangewerkt. Omdat dit een erg uitgebreid artikel is, die veel tijd in nam om te schrijven, heb ik dit artikel uitgesteld tot een latere datum. Omdat ik jullie toch al kennis wil laten maken met Beauty Kitchen wil ik jullie alvast voorstellen aan één van de producten die ik vond in mijn goed gevulde goodiebag. Hiervoor wil ik Jo-Anne en het persbureau nog eens hartelijk bedanken.

Vandaag vertel ik jullie iets meer over hun Badolie in de Inspire me lijn.

Beauty Kitchen Inspire Me Bath Oil

Beauty Kitchen heeft in zijn lichaamsverzorging een drietal lijnen en in elk van deze lijnen is een badolie opgenomen. Ik ontving zelf een badolie uit de inspire me lijn om te testen.

De inspire me lijn moet voor verheldering zorgen. Het is verjongende olie die de huid voedt en hydrateert. In deze olie zit abyssinian oil, citroengras en pompelmoes. Deze olie kun je niet alleen gebruiken in bad, maar ook te masseren. Het resultaat is een heldere en zachte huid.

Verpakking en ingrediënten

De badolie zit in een handig flesje van 150 ml. Per bad heb je maar één eierdopje nodig, dus hier kun je even mee doen. Het flesje is een half jaar houdbaar.

Hierboven kun je de ingrediënten terug vinden. Ik vind het super om te zien dat deze tjokvol heerlijke oliën zit en daarenboven wordt er geen synthetische geur gebruikt. De geur van deze olie komt van de essentiële oliën die er in verwerkt zitten. De geur is citroenachtig, waardoor deze erg verkwikkend werkt.

Mijn ervaring

Dit was mijn eerste kennismaking met de producten van Beauty Kitchen. Mijn verwachtingen waren hoog gespannen en meestal is dat ten nadele van het merk/product. De eerste keer dat ik deze badolie gebruikt, was ik onmiddellijk erg aangenaam verrast. De geur van deze badolie is erg sterk, maar niet overheersend. Daarenboven zie je de olie ook drijven in het bad. Hierdoor was het erg aantrekkelijk om een bad te nemen met deze olie.

Dat was echter nog maar het begin. Bij het baden werd ik helemaal ontspannen van de geur en het zachte gevoel van het water. Ook voelde ik mijn huid heerlijk zacht worden. Dit zachte gevoel van mijn huid bleef na het baden ook aanhouden. Ik ben DOL op deze badolie. Mijn hart begint al te huilen voor als het flesje op is. Gelukkig wil Beauty Kitchen de producten betaalbaar houden. Ik zal waarschijnlijk nog wel flesjes van de badoliën van Beauty Kitchen bijkopen.

Waar is Beauty Kitchen te koop en hoeveel kost deze badolie?

Beauty Kitchen kun je in Nederland en België aankopen bij Holland & Barett (de vroeger de tuinen en Essenza). Gelukkig zit er eentje in Antwerpen aan de Beddenstraat. Daar ga ik zeker even een bezoekje brengen in de toekomst. Deze flesjes kosten normaal 12,99 euro per stuk, maar tijdens de solden kun je ze voor slecht 9.74 euro bemachtigen (ook op hun webshop!).

Wat zijn jullie ervaringen met Beauty Kitchen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge