Summer EDT the bodyshop

Hoi,

Voor de eau de toilettes en eau de parfums ga ik graag naar de bodyshop. Zij hebben lekkere geurtjes en helemaal niet zo duur. De zomer van 2012 was voor hen aanleiding om 3 limited edition eau de toilettes uit te brengen.

Bijna iedereen kent de bodyshop wel omwille van haar bekende geuren: White musk, dreams unlimited of love etc. De limited editions bestaan uit zomerse versies van deze drie bekende geuren. Het zijn allemaal zeer frisse, zonnige en lente-achtige geurtjes. Ik raad ze iedereen aan. Ook zien de flesjes er volgens mij ook nog eens ongelooflijk leuk uit en niet kinderlijk, zoals je soms bij andere lentegeurtjes ziet, met de mooie kleurovergangen. De flesjes zelf zijn natuurlijk dezelfde als de originele versies.

De eerste eau de toilette is de zomerse versie van hun White musk eau de toilette. De bodyshop maakt wel vaker een vernieuwde versie van hun white musk parfum. Zo bestaat white musk libertine ook. Het white musk parfum vind ik zelf wat te zwaar, zeker in de zomer, wanneer ik wat lichtere geurtjes wil dragen. De LE wordt white musk sun glow genoemd. Volgens de bodyshop is deze eau de toilette zwaar en verleidelijk. Bij deze eau de toilette ruik je onmiddelijk de white musk, maar veel minder zwaar dan het originaal, door de andere noten die eraan toegevoegd werden. Dit is mijn favoriet van de drie!

Ook van het dreams unlimited parfum is een zomerse versie verkrijgbaar, nl dreams unlimited sun fresh. Deze eau de toilette zou volgens de bodyshop zelf verkwikkend en verfrissend moeten zijn. Een verrassend element van deze eau de toilette is toch wel zeewater. Dit maat de geur speciaal, maar je moet eraan zijn. Dit is mijn minst geliefde van de drie.

Verder werd ook de Love etc eau de toilette zomers gemaakt. Deze werd love etc sun kiss genoemd. Dit wordt door de bodyshop speels en flirterig genoemd. Over deze kan ik echter nog niet zoveel zeggen, want ik heb ze nog niet zo vaak getest. Het ruikt echter wel heerlijk. Misschien zal ik hier later nog een update over doen.

Maar je merkt het wel, ik kan deze parfums iedereen aanraden. Zelf ben ik er verzot op.

Verder nog wat praktische informatie: De flesjes bevatten allemaal 50 of 60 ml en kosten 19,95 euro per flesje en er zijn bijhorende bodypuree.

Houdbaarheid: Na een halve dag zou ik toch eens bijsprayen. Ik spray echter soms ook een beetje op mijn mouwen en heb de indruk dat de geur dan nog langer blijft hangen. Maar voor deze prijs vind ik bijsprayen niet erg.

Hebben jullie ze al geprobeerd? Wat vind je ervan? Ga je ze ook kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge