Essence colour and go 91 glamorous life

Hoi hoi,

Vandaag een kleine review over deze nagellak. Deze nagellak had ik al vaker in het rek zien staan, maar leek me weinig interessant. Uiteindelijk bekeek ik deze eens nader en zag ik dat het toch wel een mooie lak leek.

Deze lak moet je wel met een basecoat dragen, om de verkleuring van de nagels tegen te gaan. Ook als je een topcoat opdoet, kan je langer van dit lakje genieten.

De nagellak is een rode kleur, die naar het roze neigt. Ook zijn rood-roze shimmers toegevoegd aan de nagellak. Geen glitter, maar ienieminie shimmers. Dit maakt dat de lak er gemakkelijk af zou moeten gaan.

Het is een zeer mooi kleurtje. Hierna heb ik wat foto’s toegevoegd. Jammer genoeg kun je op de foto’s de shimmers en de ware kleur niet goed zien. Jammer genoeg ligt mijn goede fotocamera op kot. De shimmers vallen binnen wel op, maar buiten, in de zon, schitteren ze je tegemoet. Prachtig! Volledig verkocht. Ik blijf maar naar mijn nagels kijken… Niet zo goed als je op de fiets zit :p

Ik heb deze lak nu een dagje op en kan dus nog maar weinig over de houdbaarheid zeggen. Momenteel zit alles er nog prachtig op. Jammer genoeg heb ik met essence lakjes niet zo’n goede ervaring qua houdbaarheid. Meestal heb ik na een dagje al tipwear. Ik hou je op de hoogte of dit bij deze lak ook zo is.

Dit lakje bevat 5 ml en kost slechts 1,29 euro. In België zijn ze enkel verkrijgbaar in het kruidvat en momenteel loopt daar een actie dat je 25% korting krijgt bij aankoop van drie nagelproducten (tot 27 mei). Ideale week om wat nieuwe lakjes in te slaan!

Edit: Na drie dagen zat de lak er nog goed op met slechts op één nagel wat tipwear. Goede houdbaarheid dus…
Ondertussen heb ik ze eraf gehaald om een nieuw lakje op te doen. Update over deze lak volgt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge