Essence nail colour 3 review pt 1

Vandaag een korte review van de volgende nagellak.

Volgens essence kun je beide lakjes apart of samen dragen,waardoor je drie mogelijke combinaties hebt met deze nagellak. De dekkende nagellak van de twee heeft een mooie bosgroene kleur met miniglinsters erin.

Verder is de andere kant een soort van flakie lakje. Op de foto ziet het er wel mooi uit, maar persoonlijk ben ik minder tevreden met dit lakje. Volgens essence kun je deze lak alleen dragen, maar dat zou ik toch niet doen. Deze lak is niet dekkend en soms ziet het eruit alsof er lijm opgedroogd is op je nagels.

Deze lakjes hebben wel leuke namen. Zo is de basiskleur a walk in the park (goed gevonden want bosgroene kleur ;)) en de topcoat stop for ice cream genoemd. Deze lakjes zijn te koop voor 2,79 euro in het kruidvat. Voor deze prijs heb je dus 2*4ml nagellak. Zeer goedkoop dus, en bijgevolg kunnen we langs de negatieve kantjes van de topcoat heen kijken.
Maar het kan nog beter. Momenteel is er in het kruidvat (tot 10 juni 2012) een actie op alle essence lakjes. Voor de colour and go lakken is dit niet zo interessant, maar voor deze lakken wel. Je kunt er twee lakken kopen voor de prijs van 2,5 euro. Dus voor minder dan de prijs van één heb je er twee!!!

PS: Als er morgen een update online komt, zal het vrij laat zijn. Morgen ga ik naar de bodyshop make over party in Leuven. Daar ga ik mij laten opmaken en kennis maken met de nieuwe producten in de collectie. Ik zal proberen deze look dan morgen online te zetten en donderdag zal ik een shoplogje maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge