Bodyshop aloe vera calming toner

Vandaag wil ik jullie iets meer vertellen over de Bodyshop aloe vera toner.
Uit ervaring weet ik dat heel wat meisjes en vrouwen geen toner of tonic gebruiken. Nochtans is dit een belangrijke stap in het verzorgingsritueel van het gezicht.

  1. Het verwijdert de laatste restjes van je make-up
  2. Het verwijdert de laatste restjes van je reinigingsproduct(en)
  3. Het maakt je huid klaar voor dag- of nachtcreme (kan onder andere helpen voor een beter absorptie van de creme)
  4. Af en toe bevat het een extra verzorging, bvb voor hydratie
  5. En de leukste, die je onmiddellijk voelt, het verfrist je gezicht


Deze toner is voor de gevoelige huid. De vloeistof is kleurloos en waterachtig. Een full-size verpakking bevat 200ml. Ikzelf heb gekozen om 3 mini’s van 60 ml aan te schaffen. Deze mini’s gooi ik makkelijker in mijn tas als ik bijvoorbeeld ergens blijf slapen.

Nadat ik deze toner gebruikt heb, voelt mijn huid zacht en schoon aan. Ook is ze lichtjes opgefrist, maar dit valt mij wat tegen. Heb liever een nog iets frisser gevoel na gebruik. Omdat deze toner voor de gevoelige huid is en ze kalmerend is, is dit waarschijnlijk express zo gedaan, om geen irritatie van de huid te veroorzaken.

Zelf heb ik eerder een gemengde dan een gevoelige huid, daarom dat ik dus weinig heb aan dit kalmerend effect. Al bij al vind ik dit een goed product (ik geef het een 7.5 op tien) en vind het voor de gevoelige huidjes zeker een aanrader.
Dit product is te koop bij de bodyshop. Een full size flacon kost 11 euro en een mini 4 euro. Op deze mini’s is er vaak een actie 2 kopen, 1 gratis. Dit is het ideale moment om bij de bodyshop wat producten te testen, of aan te kopen voor op reis. Niet overtuigd over het gebruiken van een toner? Koop een mini en laat je overtuigen! Een toner is zo makkelijk en aangenaam in gebruik en het is ook nog eens zeer goed voor de huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge