Project 10 Pan – 1st keer – deel 1

Hoi hoi,

Vandaag zocht ik wat producten uit om mee te doen aan de project 10 pan. De bedoeling is dat je deze 10 producten wat vaker vastpakt, zodat ze op gaan. Ook mag je eigenlijk geen nieuwe beauty-productjes meer kopen tot ze op zijn :). Veel van deze producten heb ik al redelijk lang en het wordt tijd dat ze op zijn of anders zijn ze al bijna op en is het zonde dat ze heel wat plaats opnemen in je stash.


1. Yves rocher eau de toilette pur desir de rose
Deze EDT heb ik al een aantal jaar. Omdat dit een vrij zwaar parfum is en de rozengeur overheerst, grijp ik niet vaak naar dit geurtje. Dit is ook de EDT die mij indertijd deed realiseren dat rozengeur niet mijn favoriete geurnoot was en ook nooit zal worden.

2. Yves rocher eau de toilette ode à l’amour.
Dit is een beetje hetzelfde als bij de vorig. Ik heb dit al zo lang, dat het tijd wordt dat ik het eens op gebruik.

3. Clearasil lotion.
Dit product kocht mijn mama vroeger eens voor mij. Ik had toen nogal veel last van acné en we hoopten dat dit ging helpen. Ondertussen is mijn acne bijna volledig opgeklaard en gebruikte ik dit niet meer. Ik heb dit product nu weer toegevoegd aan mijn dagelijkse gezichtsverzorging.

4. Sunsilk brushing hulp
Tegenwoordig gebruik ik mijn haardroger en krultang niet vaak meer. Daardoor gebruikte ik deze producten niet meer, maar vanaf nu komt daar weer verandering in!

5. Yves rocher potje lipgloss mandarijn en 6. Yves rocher potje lipgloss framboos (niet op de foto)
Ik heb zoveel lippenbalsems en lipglosses liggen, dat ik vaak kan afwisselen. Deze zijn echter al vrij oud en daarom wil ik die eerst eens opgebruiken.
7. Essence Ballerina Backstage LE 01 prima ballerina crème blush
Dit is mijn lievelingsblush van het moment en zoals jullie zien is ze bijna op. Ik heb met mijzelf afgesproken dat ik pas een nieuwe (crème)blush mak kopen als deze op is. In de nieuwe LE collectie van essence zit een mooie koraal kleurige blush die ik wil kopen. Ik ga mij moeten haasten :).
8. Clinique high impact mascara (mini)
Omdat mascara’s zo beperkt houdbaar zijn, open ik zo weinig mogelijk mascara’s tegelijkertijd: meestal één bruine en één zwart. Ik heb echter nog zoveel zwarte mascara’s klaarliggen die ik wil testen, dat het tijd wordt dat ik deze opgebruik.
9. Essence lipliner 09 nude coral
Dit vind ik een zeer mooie lipkleur. Ik ben er dol op en heb zelfs nog een back-up liggen, want ze ging uit het assortiment. Omdat deze bijna op is, ga ik ze snel opgebruiken, zodat ik de grotere kan starten, wat makkelijker werkt.
10. Essence 2 in 1 kajal pencil 04 coffee and cream
Dit zijn prachtige kleuren voor bij mijn oogkleur, maar het zijn slechts nog stompjes van wat het geweest is. Daarom ga ik ze nu snel opgebruiken.

Binnen een maand of twee ga ik een maken over hoe ver ik sta met deze tag. Dit is de eerste keer dat ik de project 10 pan doe, maar als het goed gaat, zal ik het in de toekomst misschien nog eens herhalen.

Doen jullie ook mee aan het 10 pan project? Zo ja, met welke producten en hoe gaat het?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge