Yves rocher tradition de Hammam kleimasker

Hoi,


Ik kreeg dit masker ooit es opgestuurd door YR als dank voor mijn bestelling. Laatst dacht ik, laat ik het nu maar eens proberen. Bij het eerste gebruik was dit een vrij stevig masker om aan te brengen, maar de tweede keer was het masker vrij lopend. De tube had op zijn kop gestaan en dus vermoed ik dat de klein naar beneden gezakt was. Vandaar het grote verschil in substantie. Persoonlijk vond ik die dikke versie aangenamer aanbrengen, want de dunne versie druipt bij het aanbrengen meer van het gezicht af.

Volgens Yves rocher is dit product dermatologisch getest en bestaat het uit natuurlijke bestanddelen. Verder is het product, noch de ingrediënten niet getest op dieren.
Verder belooft Yves Rocher dat masker zacht reinigt.

Je kan het masker zowel voor je gezicht als voor je haar gebruiken. Het masker moet aangebracht worden op een vochtige ‘ondergrond’. Daarna laat je het vijf minuten intrekken. Dit masker kan je 1 à 2 keer per week gebruiken. Zelf gebruik ik slechts 1 maal per week een haarmasker, anders wordt mijn haar teveel verwend.
Wanneer je het masker op gereinigde en gescrubde huid aanbrengt, voel je het masker langzaamaan opdrogen. Ook voel je het al het vuil uit je poriën trekken. Erna spoel je het af met water.
Het product zit in een tube, wat zeer hygiënisch werkt. Let wel op bij het opbergen, want de klei zal waarschijnlijk naar beneden zakken.

Het product is te koop bij Yves Rocher en kost 2,90 euro. Dit is niet zo heel goedkoop voor een maserk, maar ook niet zo heel duur. Een tube bevat wel 30 ml terwijl je voor een zakjesmasker van 8 ml ook al gauw 2 euro betaald. Dit is vier keer zoveel. Zelf heb ik een 100 ml versie.

Pluspunten: Prijs, doet wat hij belooft
Minpunten: Substantie, het opbergen beïnvloed het product.

Hebben jullie dit masker al gebruikt? Wat vinden jullie ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge