Di oogschaduw palet

Hoi hoi,

Zo ongelukkig als ik was met het claire, zo gelukkig ben ik met een paletje die ik in de solden kocht bij de di: Technic electric beauty. Het is zogezegd een metallic paletje, maar het zijn voornamelijk glinsterende oogschaduws. Het doosje komt met een sticker op het doosje, maar ik vind het er leuker en mooier uitzien zonder de sticker erop.


De kwaliteit is in mijn ogen vrij goed voor wat ik er voor betaald heb. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en niet korrelig. Ook de fall out is zeer beperkt.  Je kunt er prachtige looks mee maken, zowel koude als warme ooglooks. Het palet bevat gouden, witte en grijze tinten (12 verschillende kleuren). Het is echt prachtig.

Ik kocht dit palet in de di, tijdens de solden en betaalde slecht 2,79 euro. Ik zou zeggen, als je het daar tegenkomt, koop het en maak er goed gebruik van. Het is ook een ideaal palet om mee te nemen op reis. Je kunt er zoveel verschillende looks mee maken!!!

Ik raad het iedereen een.

Heb jullie ook zo’n paletten al gezien die jullie verbazing wekkend goed vinden voor wat je ervoor betaald hebt?

PS: Sorry dat ik niet zo frequent meer update de laatste tijd, maar heb het jammer genoeg nogal druk met het studeren voor mijn herexamen en het werk. Ik probeer zo vaak mogelijk een update toe te voegen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge