Elf mascara primer

Hoi hoi,

Een tijdje terug heb ik een ELF shoplog opgenomen. Ondertussen heb ik de ELF mascara/eyelash primer goed getest. Eerlijk gezegd moet ik toegeven dat hij beter zijn werk doet dan verwacht.

Met primer     Zonder primer
Met primer     Zonder primer
Met primer     Zonder primer

Zo had ik bij eerste gebruik reeds het gevoel dat mijn wimpers er voller uitzagen. Op de foto’s zie je echter dat in lengte er niet zo veel verschil is, maar mijn wimpers zijn wel dikker. Sinds ik dit product in mijn bezit heb, gebruik ik ze altijd.

Het product is wit en als je ze aanbrengt op je wimpers moet je ze even laten drogen! Erna doe je er mascara over en dit geeft een prachtig effect!!!

Voor de prijs moet je het zeker niet laten. Ik heb dit product gekocht op de site nl.eyeslipsface.be. Het kostte slechts 4 euro. Jammer genoeg zijn de verzendkosten vrij hoog, dus het in aan te raden om alle producten die je graag wil samen te bestellen (of met vriendinnen). Als de aankoop boven de 75 euro is (heel veel, doordat de producten zo goedkoop zijn), moet je geen verzendkosten meer betalen. Als je je inschrijft op de facebookpagina van eyeslipsface.nl zijn er ook vaak kortingsacties. Ik zou wachten met bestellen tot er zo’n actie is. Ik heb zelf gewacht tot een actie waarbij ik 20% korting kreeg op gezichtsproducten :).

Grtz!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge