Essence breaking dawn pt 2 LE face producten

Hoi hoi,


Ondertussen zitten we halverwege onze reviews van deze limited edition. Vandaag bespreken we we blush en de shimmerpowder.

Shimmer powder – 01 bella’s secret

Ik ben helemaal weg van deze shimmer powder. Het is geen in your face shimmer powder, maar dit product geeft je een subtiele, natuurlijke glans. Zoals je ziet op de foto is het een goudkleurige glans en niet een zilveren. Perfect voor warme types. Ook vind ik het product silky aanvoelen, wat ik zeer aangenaam vind. Prachtig. Het product bevat 11 gr wat vrij veel is voor een shimmer powder. Deze zal dus vrij lang mee gaan. Daar ben ik heel blij mee. Dit product kost 2.99 euro . Ik zou iedereen aanraden deze te gaan halen.

Blush – 01 Renesmee red

Dit is een zeer mooie blush. De foto doet ze geen recht aan, want in het echt is veel roder. Deze blush is zeer goed gepigmenteerd en het is dus opletten geblazen bij het aanbrengen van deze blush. Als je het eenmaal onder knie hebt, geeft deze blush een prachtig resultaat: sneeuwwitjeswangen. Deze blush voelt ook eerder silky/creamy aan, wat ik zeer aangenaam vind. Ook op dit product ben ik verzot… Het doosje bevat 5.5 gr, wat jammer genoeg minder is dan bvb een hema baked blush. Deze kost 2.89 euro.

Swatches
Op de hand:

Op het gezicht:

Ik denk dat deze producten mijn favorieten zijn uit deze collectie naast de nagellakjes natuurlijk. Meisjes, hol naar de winkel, want deze producten zijn zalig en niet te missen. De LE is, net zoals alle producten van Essence, te koop in het kruidvat. En de prijzen, daar kun je niets mis mee doen!

Welke producten hebben jullie kunnen scoren uit deze collectie? Wat zijn jullie aanraders?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge