Caviar Nails

Hoi meisjes,

Ik zie al een hele tijd caviar nails passeren op andere beautyblogs. Dit leek mij wel leuk, maar ik had nog geen kans microbeads voor deze manicure te bemachtigen. Een tijdje terug ontdekte ik de site nailways.nl. Daar kocht ik een aantal kleancolor nagellak setjes, maar ook een tweetal manicure setjes. Eén van de setjes was een setje met caviar microbeads. Ik wou dit toch even uitproberen

Ik probeerde eerste de gouden parels op een legergroene nagellak kleur. Het effect was wel mooi, maar de kralen waren niet zo mooi bevestigd aan mijn nagels. Daar heb ik ook foto’s van, maar deze ga ik jullie besparen…

Vervolgens probeerde ik vanavond de paarse beads op een paarse nagellak. Doordat ik nu al beter wist wat te doen, lukte het beter. Deze keer heb ik ook al mijn nagels gedaan, ipv van slechts enkele.

Ik las online dat je de gaatjes kon opvullen door een topcoat aan te brengen en dan voor deze opdroogde de gaatjes op te vullen. Dit zou ik je met deze kralen echter toch echt afraden. Als je dit doet, lopen de kleuren uit of veeg je ze weg van de kralen. Heel jammer. En hoe donkerder de beads, hoe groter het uitlopen natuurlijk.

Ik kocht dit set op nailways.nl, een webwinkel voor nagellak en nailart. Zowel professionelen als amateurs kunnen daar bestellen. Als Belgen voor meer dan 100 euro bestellen zijn de verzendkosten gratis, voor meisjes uit nederland is dit 50 euro. Ook krijg je bij elke verzending een klein cadeautjes. Je kunt ofwel zelf meegeven wat je graag zo krijgen of niet. Als je het niet doet of vergeet, gaan ze er zelf gewoon iets bijsteken. Ik kreeg een setje dotting tools. Heel leuk. A ja, voor de Belgische meisjes, deze pakketten komen niet via de post, maar via TNT, die ook op zaterdag leveren!
Het setje kostte 5,95 euro en hier kun je heel veel manicures mee maken denk ik. Mijn paarse manicure vroeg nog niet eens een vierde van het potje.

Het aanbrengen deed ik als volgt. Ik nam het potje met beads die ik wilde gebruiken. Deze zette ik in het deksel van de set waarin de potjes bewaard/opgestuurd worden. Dan lak ik mijn nagels en de nog niet droge nagels doop ik in in het potje. De beads die erover gaan, vallen in het deksel en de beads die van je nagels vallen, gaan ook in dit deksel. Als ik klaar ben, hou ik het deksel schuin en giet ik de beads terug in het potje, zodat die opnieuw gebruikt kunnen worden :).

Hebben jullie de caviar manicure al geprobeerd? Jullie mogen mij altijd foto’s sturen, dan maak ik er mss een collage van voor de blog. Hebben jullie nog goede tips om die beads aan te brengen?

Tata, zie jullie de volgende keer :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge