Lush Lemony Flutter

Hoi hoi,


Op het feest van vijf jaar lush antwerpen kocht ik eindelijk eens een potje lemony flutter. Ik had daar al zoveel goeds over gehoord, maar vond het eigenlijk vrij duur. Uiteindelijk dacht ik: laten we het toch eens proberen, misschien is het wel zo goed dat ik in het vervolg gerust dat bedrag wil betalen. Hoe je het ook draait of keert: lush heeft goede producten, maar is niet heel goedkoop 🙂


Sind ik deze creme heb, gebruik ik deze elke dag één of twee keer. Sowieso ’s avonds, maar soms ook ’s morgens. Ik breng een heel klein beetje creme aan op mijn nagelriemen. Je hebt slecht heel weinig nodig om al effect te voelen. Erna smeer ik het uit over mijn nagelriemen en nagels. Je brengt het aan op je nagelriemen om je nagelriemen te hydrateren, maar ook de nagel die er zich onder bevind. Op die manier kan je de nagel van de wortel aan aansterken. Ook maakt het de nagels zelf steviger, als je het erop aanbrengt.

Ik denk dat ik de creme nu ongeveer een kleine maand gebruik en ik merk echt een verbetering in mijn nagels. Normaal splijten mijn nagels heel vlug en ook breken ze rap af. Nu breken ze nagenoeg niet meer af en als ik mijn nagel voel, voelt ze gewoon steviger. Ik ben gewoonweg overtuigt!


Ik kocht deze nagelriemcreme dus in de lush en betaalde er ongeveer 10 euro voor. Ook maakt het potje van de creme deel uit van de back to LUSH. Wanneer je vijf van deze potjes (ook de doorzichtige van de showerjellies) opspaart en binnenbrengt bij lush, dan krijg je een gratis gezichtsmasker!

Gebruiken jullie al Lemony Flutter?
Wat vinden jullie ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge