Bruistabletten van Yves Rocher

Hoi hoi,

De laatste tijd koop ik vaak iets kleins om de soms interessante kadootjes bij aanbiedingen van de Yves Rocher te krijgen :p Ondertussen heb ik vier verschillende versies van hun bruistabletten gekocht:
Peche
Fraise
Framboise
Pomme delice

%%%FOTO1%%%

In de verpakking ruiken deze bruistabletten heerlijk. Ik heb ze ondertussen op twee verschillende manieren uit geprobeerd. De eerste keer deed ik een tabletje in het bad. Daar was ik jammer genoeg niet zo tevreden over. De geur is niet sterk genoeg om in bad ’te blijven hangen’. Zo zal ik ze dus niet meer gebruiken.
Vervolgens wou ik een voetbadje nemen, en ik dacht ik probeer het zo eens te gebruiken. Dat ging al veel beter. Als je deze tabletjes wil uitproberen, zou ik persoonlijk aanraden om ze in bad te doen.

De geuren zijn natuurlijk hemels. Zo fruitig, zo fris. Ook zijn er nog andere geuren beschikbaar, maar jammer genoeg kan ik de kokosnoot of de vanille geur niet uitproberen, want mijn vriend ruikt deze geuren niet graag. Ook denk ik dat de pomme delice geur een tijdelijke geur is. Ik dacht altijd dat dit een kerst LE was en dat ze nu gewoon het assortiment nog aan het uitverkopen zijn. Misschien ben ik mis, omdat ik toch nog wel vrij veel producten in deze geur tegenkom.

De bruistabletten zijn te koop bij Yves Rocher en kosten slechts 90 cent. In vergelijking met Lush is dit natuurlijk heel goedkoop, maar de geuren van Lush zijn op dit vlak sterker.

Wat vinden jullie van deze bruistabletten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge